Dnia 2025-09-10 o godz. 15:45 ~Poter napisał(a): > Kupiłem wczoraj po 1,23 zł, dzisiaj jest po 1,64 zł, pomóżcie trzymać czy sprzedać, jutro w górę czy w dół?
Ja kupiłem kilkadziesiąt tyś akcji zaraz po odwieszeniu notowań i jestem zadowolony i nie zamierzam sprzedawać, widać, że ktoś kto wie o nadchodzących wydarzeniach w spółce, ten skupuje. Jeszcze nie tak dawno w pandemii kurs był w okolicach 5 - 6 a w 2007 roku osiągnął nawet 15,80. Spółka niedowartościowana z mega olbrzymim potencjałem. Wg. mnie to kurs akcji protektora obecnie powinien być znacznie wyżej, niż ten z okresu pandemii
A właśnie, że ma sens, obecnie okoliczności są znacznie bardziej sprzyjające, sytuacja na świecie i w Europie - zagrożenie REALNE atakiem .... na kraje bałkańskie, na nasz kraj, a może i szerzej, do tego świadomość krajów UE i przeznaczenie 800 mld euro na plan zbrojeniowy a obecnie Polska wydaje na obronność prawie 5% pkb. W 2007 i 2020 nie było takiego zagrożenia i takich środków na zbrojenie, dlatego też porównanie co do kursu i okresu w odniesieniu do realnego kursu w przełożeniu na obecne czasy