• Orlen Autor: ~Dewajtis [5.173.164.*]
    Silne eksplozje i pożar wagonów z gazem z Orlenu na przedmieściach Wilna. Mieszkańcy ostrzeżeni, jedna osoba ranna, służby prowadzą śledztwo.
  • Re: Orlen Autor: ~Nadrodze [31.0.94.*]
    Ile to było ostatnio w Polsce podejrzanych pożarów, eksplozji czy innych "wypadków."
    Nie mam żadnej wiedzy ale ruską robotą to śmierdzi.
  • Re: Orlen Autor: ~Tomasz [89.64.21.*]
    Beznadziejny ten Orlen ! A raczej mafia z GPW.
  • Re: Orlen Autor: ~Ostry [88.128.92.*]
    Ogarnij się chłopie. Tak Rosjanie są nawet winni że ty musisz dorabiać na giełdzie bo są za duże podatki. Beeeeee
  • Re: Orlen Autor: ~jim_morris [109.173.208.*]
    To pewnie wina Tuska, co? Ła...jzo moskiewska.
  • Re: Orlen Autor: ~Dewajtis [5.173.164.*]
    Przez nienawiść do mnie, chcesz mi wmówić moją nienawiść do Tuska. A prawda jest taka, że nie żywię do niego nienawiści, ale pewnych haniebnych faktów z jego politycznej kariery nie da się nie pamiętać.
  • Re: Orlen Autor: ~Nadrodze [31.0.94.*]
    Dokładnie. Donald Tusk jest po prostu kiepskim premierem. Przeżyłem cały pierwszy rząd Tuska i naprawdę doskonale pamiętam co się działo. Poziom zarobków, inflacji, bezrobocia, wyprzedaże mienia SP, promowanie obcych interesów itd. I to nie tylko z TV ale z rozmów z setkami ludzi, od rolników do ludzi z miast.
  • Re: Orlen Autor: ~krokus12 [94.254.130.*]
    A rządy przed 2007 to super zarobki brak bezrobocia i brak inflacji ciężko zrozumieć że stopa życiowa systematycznie rośnie i porównywanie do okresu 10-18 lat jest śmieszne
  • Re: Orlen Autor: ~123 [31.0.64.*]
    Donald Tusk jest wybitnym premierem.
  • Re: Orlen Autor: ~Ostry [88.128.92.*]
    Tak pisze lewak. Hahaha
  • Re: Orlen Autor: ~krokus12 [91.150.209.*]
    Nie wiem co masz ostre ale na pewno nie rozum .
[x]
PKNORLEN 0,44% 89,14 2025-09-26 17:00:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.