Jesteś jak dziecko. Ile ty masz lat? W kółko jedno i to samo. Zmień płytę. A tak w ogóle to nie wiem czy ktokolwiek bierze to twoje jęczenie na poważnie. Tylko się osmieszasz.
Zapomniałeś tylko dodać, że przy pierwszym uchwaleniu emisji decyzja została zaskarżona do sądu i nie było wiadomo czy dojdzie do skutku. No ale co tam - Internet przyjmie wszystko, a przemilczenia to przecież nie kłamstwo w twoim trollowym świecie.
Jak ktoś nie sprawdzi tego co wypisujesz, to jego wina i świadczy o tym, że jest naiwniakiem.
A co ty masz 5 lat, że używasz argumentów w postaci "kto się przezywa sam się tak nazywa"?
Jak się mylę to daj dowody w postaci ESPI, a jak nie to miej chociaż tyle przyzwoitości, żeby siedzieć cicho, bo przez Twoje wpisy ludzie sprzedają na takich poziomach a potem będą w szoku "że jak to przecież miało spaść poniżej ceny emisji, bo kiedyś tak już było".
Owszem było ale z konkretnego powodu o czym dziwnym trafem zapomniałeś wspomnieć, a wiem że już wtedy na spółce byłeś, więc to celowe przemilczenie z Twojej strony i wprowadzanie w błąd nowych akcjonariuszy.
Nie mam nic do tego gdy wypisujesz te swoje "dołki i górki" i inne tego typu hasełka, ale takie przekazywanie informcji bez kontekstu tylko pokazuje twoją desperację w próbie kupna tych akcji te kilka groszy taniej - tak jakby już teraz cena nie była atrakcyjna.