że ta korekta wydarzyła się w dniu kiedy rosyjskie drony i to w tak dużej ilości wlecialy do Polski, a może nawet zaatakowały Polskę. Taka spółka jak Bumech na czas wojny to przecież strategiczna spółka. Nie tylko uzbrojenie, ale też dla energetyki może być bardzo ważna.
No właśnie ma wiele wspólnego, wiejm, że korekta wisiała w powietrzu i była potrzebna, jednak myślałam, że sie ona przesunie w czasie z powodu tej sytuacji.
Ja też liczyłem w okolicach 50zl dlatego nie udało mi się sprzedać dziś po 40zl bo szybko poleciało w dół ale no cóż. Jakby nie patrzeć dobrze to zrobi bo będzie mogło znowu rosnąć w spokoju
Za dużo potwierdzeń i pozytywnych wiadomości, żeby to była 100% spekulacja. Trzeba mieć czujną rękę i tyle ale ja tutaj widzę jeszcze sporo wolnej przestrzeni na wzrost
Na bumechu pierwszy raz i widziałem jak sie zachowuje. Często duże wachania kursu, ale za każdym razem po takich inf leciało kilkaset % w górę więc tu widzę podobną sytuację
Takie korekty w locie Bumech robił wcześniej jak rósł na 98 Pamiętam przy 60 jak polecieli w dół 40 % i tego samego dnia na plus Nic mnie dziś nie zdziwiło Tylko to że nie zdążyłem Bywa idziemy dalej i wyżej