noo już tak walczą od 2.80. Ciekawe kiedy zaczną walczyć powyżej 100zł. A jak zaczną walczyć po 700zł to wtedy tacy jak ty zaczną walczyć z hakami. hehehe
Dla mnie to była kwestia godziny.
Widziałeś notowania Lubej, Zaremba, Protektora? Bumech akurat realizacja zysków.
To było do przewidzenia. Plus zduszanie kursu po kilku memorandach.
Ale jaki wał?
Spółka dopina wszystkiego jak do tej pory i jeszcze więcej. Pojawiają się infa o kolejnych listach i memorandach. Kwestia czasu kiedy zamienią się w umowy. Jak było z Bumech? List pojawił się i kurs 200% w górę na 14 zł. Po podpisaniu umowy ile było? 40 zł. Tutaj w perspektywie roku może być naprawdę pięknie. A dodajmy do tego fabrykę 155 i ewentualną dotację/pożyczkę itp.
a szerzej patrząc - wiesz że bankier nie zmienił tickera na gns na forum - więc nie zadawaj goopich pytań bo my wszyscy poza toba wiemy gdzie piszemy i na czym siedzimy ...
Chodziło mi o wał na godzinowej podbitce i zjeździe do bazy. Przyjdzie czas, że ludzie będą sprzedawać a to jeszcze poleci w górę i się nie zatrzyma. Myślę, że obecnie jest potencjał na 20+ w ciągu 2 miesięcy i 40 zł przed rozpoczęciem produkcji. A jeśli za kasę z SAFE będzie miliardowy kontrakt na dostawę amunicji, to kurs może latać już w okolicach 80
Myślisz że ktoś z nas ma czarodziejską różdżkę?
Ja gram na longa stałym pakietem, dokupując ewentualnie po trochu.
Nie wiadomo co będzie jutro. Raczej obroty niższe. Może być próba pod 16. Może też być lekka korekta. Ale później 15 raczej już nie zejdzie dłuższy czas w mojej opinii. O ile w ogóle kiedykolwiek zejdzie do tego poziomu.
Obstawiam jutro ten sam poziom, natomiast na pewno będzie podbitka w piątek. Zaczyna się Zapad i kolejne prowokacje Rosjan, drony to był tylko początek. Zalecam inwestować jutro w zbrojeniówkę.