Dzieje się na głupolni ,pełny odlot i euforia ,już wypisują że będą bogaci i że niedługo będzie 300 ,czemu nie 500 czy 1000 Bóg jeden wie .Chyba co poniektórym za bardzo kraina marzeń na prawe łoścież się otwarła .Te co stojali na peronie już chyba się obkupili ,ten co maszyny rolnicze psedał co by se akcjow kupić pewnie też ,nie wiadomo tylko co z tymi nindżami zwanymi pustakami czy nerki już zhandlowali żeby akcje kupić czy nie ,bo jakoś żaden się nie chwali .
Patrze że pełno wróżów się pojawiło jedni twierdzą że będzie po 100 drudzy że po 19lecz żaden nie bierze przykładu z nostradamusa i czterowierszem nie pisze ,ot takie lipne proroki .Dziś było ciekawie ,nie pamiętam kiedy tak było żeby nie można było usunąć zlecenia ani zmodyfikować ,ponoć system GPW się rozkraczył . Coraz to weselej , niedługo pewnie zlecenia będziemy składać na papierze a wysyłać listem poleconym .
Żarło ,żarło i wzieło było zdechło ,prawa i lewa łoścież krainy marzeń zaperte ,zewsząd słychać płacz i zgrzytanie zębów ajajaj ,ajajaj .Lecz najbardziej podobał mi się ten co wygroszował się kupując akcje za całe 350 i 18 zyli jest w plecy w związku z czym przeżywa dramat ,aj waj gewałt .Ciekawe jak samopoczucie tych 4 grubych (jak na tą spółkę ) ,choć nie sądzę by płakali tak jak inni .Niektórzy może lepiej by zrobili grając w ruletke (czarne ,czerwone ) chociaż i tam grać trzeba umić .
Jest takie polskie stre powiedzenie....'' człowiek ze wsi wyjdzie,a wieś z człowieka nigdy''..... Zmiana niku na zalogowany, wiejska gwara z białoruskiej granicy a przekaz ten sam.....i te personalne wycieczki:)
Widzę ,że mega straty z jesieni nic nie nauczyły, cóż w takim razie zapraszamy do zabawy....:)
PS. Pomarańczowy znów wam przyszedł z pomocą ja na początku roku wieć zapowiadają nam się żniwa w pażdzierniku....:) Jak to fajnie wracań na stare śmieci.... .
Dnia 2025-10-11 o godz. 12:05 ~piracik33 napisał(a): > Jest takie polskie stre powiedzenie....'' człowiek ze wsi wyjdzie,a wieś z człowieka nigdy''..... > Zmiana niku na zalogowany, wiejska gwara z białoruskiej granicy a przekaz ten sam.....i te personalne wycieczki:) > > Widzę ,że mega straty z jesieni nic nie nauczyły, cóż w takim razie zapraszamy do zabawy....:) > > PS. > Pomarańczowy znów wam przyszedł z pomocą ja na początku roku wieć zapowiadają nam się żniwa w pażdzierniku....:) > Jak to fajnie wracań na stare śmieci.... > .
Są też takie powiedzenia jak "nie mierz innych własną miarą " oraz "piłeś nie pisz ,nie piłeś wypij i nie pisz" dotyczy to również ćpania .Od lat piszę pod jednym nickiem zalogowanym po tym jak jedna tandeta podszywała się pode mnie jako wolfek 1 .A teraz grzecznie przeproś .
Wilku, a może raczej paziu pragnę pogratulować poprawnej polszczyzny.....:) Widać jak się chce to nie trzeba błaznować:) Muszę cie niestety rozczarować ponieważ przerzucanie swoich problemów na innych w tym wypadku ci nie wyszło. Alkoholu nie spożywam( czynny sportowiec ,reprezentant kraju) a o tej drugiej używce nawet nie wspomnę bo nie miałem z nią kontaktu pozatym jeszcze niedawno byłem co miesiąc badany na zawartość ( służby mundurowe) Od siebie tylko tylko dodam małą radę... Uważaj co i kiedy piszesz bo chodzą słuchy, że CBZC baczniej przygląda się pewnym korelacją....:) Zresztą co ja tam wiem ...:) Coś dziś to 2.0 wam cięko wychodzi...:)\ A ulica czeka na tanie akcje....:)
Dnia 2025-10-13 o godz. 12:41 ~piracik33 napisał(a): > Wilku, a może raczej paziu pragnę pogratulować poprawnej polszczyzny.....:) Widać jak się chce to nie trzeba błaznować:) > Muszę cie niestety rozczarować ponieważ przerzucanie swoich problemów na innych w tym wypadku ci nie wyszło. > Alkoholu nie spożywam( czynny sportowiec ,reprezentant kraju) a o tej drugiej używce nawet nie wspomnę bo nie miałem z nią kontaktu pozatym jeszcze niedawno byłem co miesiąc badany na zawartość ( służby mundurowe) > Od siebie tylko tylko dodam małą radę... > Uważaj co i kiedy piszesz bo chodzą słuchy, że CBZC baczniej przygląda się pewnym korelacją....:) Zresztą co ja tam wiem ...:) > Coś dziś to 2.0 wam cięko wychodzi...:)\ > A ulica czeka na tanie akcje....:)
Piracik33 buda, dobrze ze wyszedłeś z tej malowanej padliny bo straty tutaj będą ogromne. Pozdrawiam rozumnych, tym mniej rozumnym współczuje.
Mam chwilę więc skomentuje temat "opuścili pokład" . Otóż żadna liczba mnoga gdyż był to jeden (i tu epitet) który nauczył się robić IP dzięki czemu narobił sobie wirtualnych kolegów z którymi dyskutował a którzy robili z niego rekina opowiadając jak to kupił 35k akcji i ile to nie zarobił sprzedając oczywiście leszczom .Wypisywał tu różne dyrdymały lecz najbardziej szambo mu wybiło gdy pochwalił się zakupem za 350 zł (10 akcji) lecz tu jest problem bo nikt z kasą nie na 35k akcji a może już nawet na 5k akcji(licze 35/akcja) nigdy nie kupił by ich 10 i to jeszcze na próbę ,bo i co miałby próbować ,no ale skąd ktoś taki jak on mógłby o tym wiedzieć .Tym którzy nabrali się na te jego piratolenie współczuje .Czy ktoś się jeszcze dziwi że nazywam to miejsce głupolnią?
co to oznacza? ano że jest jakiś frustrat który nie wytrzymuje ciśnienia i mysli że jak wystawi a 15sekund przed końcem ściągnie to wprowadzi zamieszanie i odwrotny efekt
ano tak się nie stanie
podobne przypadki zazwyczaj kończą się dalszymi spadkami aż w końcu klikacz odda ten swój pakiet
Dnia 2025-12-01 o godz. 16:02 ~Marco1981 napisał(a): > Korsarz taki niby dobry, a admin go zbanował jako największego manipulatora.
Admin sam go raczej nie zbanował a zmusili go w odwecie ci co poczuli się urażeni tym że nabrali się na jego piratolenia ,mógł też interweniować lekarz uznając że za duży luz w psychiatryku ,co by się zgadzało bo wspominał nawet coś o zaleceniach lekarza .