Słabo to jutro widzę, Jeszcze na koniec pakiet poszedł ponad 60tys więc coś może wisieć w powietrzu. Dodatkowo inne informacje ogłoszone dzisiaj w sprawie SAFE mogły być powodem wyciągnięcia środków aby zainwestować w inną spółkę
Kolego,Ty znowu widzisz co innego.Ja tu widzę cienkiego Bolka który nie wytrzymał cisnienia, albo zrzut pod cenę, ot i wszystko.A Ty teorie spiskowe,ochłoń, pójdź na spacer ,wypij piwo.
Nie potrafił leszcz 1,5 utrzymać, bo jak zobaczył, to od razu walił, więc gruby zrzucił na koniec, aby odebrać jeszcze niżej i zrzuci leszczowi przy podbitce 10 gr niżej
Kolego, bez złośliwości, zwykła polemika,a to że są różne spojrzenia na ta samą sprawę to jest ciekawie. A co do twojego stwierdzenia że już akcje posiadam to już nie bo dzisiaj sprzedałem,ale po południu pewnie odkupię. Na razie walor interesujący i daje zarobić. Pozdrawiam serdecznie.
Po Polsku...bumech protektor...itp...potrafia po 100% albo na widlach wisiec tutaj podbicie i sypanie...mialem nadzieje ze klabater to nie kolejne bagno...mialem kupic bumech ale nie wiem co mnie na klaba podkusilo tetaz mam