• Mamy spokój do pździernika Autor: ~Przemek [89.239.98.*]
    Do wyników po III kwartale pewnie niczego nam spółka publicznie nie pokaże, są w tej ciszy konsekwentni...
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~Makao [37.248.171.*]
    Na moje ktoś coś wie i stąd te zbieranie wczoraj
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~Pepe [139.28.41.*]
    Tylko BSCON więc ciut głośniej w branży o spółce.
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~dno [193.28.84.*]
    Brawo firma, widać że profesjonalna komunikacja z akcjonariatem i potęzna sprzedaż ma odzwierciedlenie w cenie
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~Przemek [89.239.127.*]
    no i miałem rację. Minął miesiąc. Zarząd milczy, spółka jakby nie istniała, coś tam produkują, ale co i jak rynek nie wie. Przypomnę, ze ponad rok temu postanowili że z produkcją robaków w stodole wezmą kredyt i zbudują największą w Europie fabrykę glizd, wybudowali, z wielomiesięcznym opóźnieniem odalili i chyba rozkręcają, a w międzyczasie ktoś puścił bąka na rynku, ze wyniki i 100% moźliwości to może będzie w 2026 ale już myślą o kolejnej fabryce! No i weź znajdź mądrego czy kupować bo to oznacza wyceny pod 300zł czy to nadal rozkręcają ale nie umieją i czekać na te złote strzały z ceną akcji poniżej 100zł...
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~MalcoWitch [85.221.156.*]
    Nie potrafią.
    Nie szanują ludzi, także inwestorów. Pogubili się i nie odnajdują... raczej nic już z tego nie będzie.
    Ja zdecydowałem, sprzedaję
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: denny [93.159.60.*]
    Ale jak to, był webinar kilka tygodni temu. W tym tygodniu można było się umówić na zwiedzanie fabryki z zarządem. Za chwilę wyniki.

no nie jest kolorowo, ale dali możliwość kontaktu
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~Przemek [89.239.127.*]
    A teraz tak na poważnie. Wejdź na stronę www spółki, wpisz w wyszukiwarce wywiady, artykuły czy inne info o spółce z ostatnich miesicy, kwartałów, lat ?? Na palcach jednej ręki, bez konkretów, bez liczb, bez twardych danych w którą stronę to idzie.

Był dzień otwarty ?! Można było wejść do firmy, porozmawiać z zarządem... hmmm gdzie relacja spółki z tego wydarzenia, nagranie lub artykuł ze spotkania, pytania, odpowiedzi, gdzie zdjęcia, gdzie uśmiechnięci inwestorzy wychodzący z fabryki z bananem na ustach bo im prezes pokazał jak robale pakuje do puszki, że nie nadążają z produkcją i w listopadzie to raport będzie genialny?

No właśnie, a dodatkowo od kilku dni na sell leżą pakiety tysiącami... może to pokłsoie takiej wizytacji ;-)
    Chciałbym się mylić, bo kupiłem i chciałem zarobić na wakacje w 2025, 2026 i kolejnym roku, no ale...
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~Antyghandi [31.178.57.*]
    Dnia 2025-10-22 o godz. 17:17 ~Przemek napisał(a):

>
    > No właśnie, a dodatkowo od kilku dni na sell leżą pakiety tysiącami... może to pokłsoie takiej wizytacji ;-)
    > Chciałbym się mylić, bo kupiłem i chciałem zarobić na wakacje w 2025, 2026 i kolejnym roku, no ale...

Jeżeli uważąsz ze te pakiety na sell, przy tym popycie są do sprzedaży to wspólczuję
  • Re: Mamy spokój do pździernika Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Jeśli chodzi o relacje inwestorskie to jest to poziom "mniej niż zero".
[x]
HIPROMINE -0,96% 103,50 2025-11-12 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.