Grant na silnik. Każdy wie że nowe będzie żadnego silnika. Poza tym jeśli rzeczywiście robią silnik to na pewno nie robią 2 gier. Jakby robili choćby jedną grę, to nie robiliby do niej silnika tylko wzięli jeden z tych które są na rynku. Widać że ściema. Sprawdźcie lepiej te firmy co niby podpisały umowy wydawnicze.
Nie walczę o nic! Czy nie wydaje ci się dziwne i bezsensowne ogłaszanie przez tak małą spółkę, że robi nowy silnik, kiedy nawet CD Projekt z własnego silnika zrezygnował i po prostu używa Unreal?
A dlaczego miałbym tak nie myśleć przeczytawszy espi? Myślę również, że proces przyznawania mini-grantów przez Epic jest uproszczony ze względu na ilość adresatów i ich niewielką wysokość. Myślę również, a raczej obawiam się, że sięgnęli po te pieniądze tak jak często sięga się po jakiekolwiek inne granty kiedy jest się pod finansową ścianą. A to oznacza że spółka już zaczyna kombinować i rozmieniać się na drobne, bo widzi że do niczego pozytywnego nie zmierza. Oczywiście myślę też że żaden silnik nie powstanie, a plottwist znowu wyemituje miliony akcji po 1gr dla zarządu i rodzin
Naprawde dawno nie widzialem, tylu bzdur w 1 miejscu na raz.
Oprocz espi kolego sa jeszcze podstawy dzialania teg branzy (o ktorych jak widac nie masz pojecia). Pokaz mi polskie zespolu ktore dostaly grant od Epic w tym roku (zobaczmy jak duzo ich rozdaj).
2: rozumie, ze w takim razie wszystkie zespoly ktore dostaja jakiekolwiek dofinansowania sa „pod sciana”? *patrz punkt 1
3: ktora to emisja byla dla zarzadu i rodzin? Pokaz mi prosze te emisje :)
W duchu mam nadzieje, ze te Twoje bzdury to jednak byl zart.