• Bliższa współpraca z WB Autor: ~Ww [93.159.24.*]
    Wujaszek wrzucił na Insta fotę z Warner Bros Discovery, jakaś mała współpraca jest na tapecie, wspomina coś o pary nowych formatach i Cloudy and Stormy jako głównym temacie no i fajnie, Wujo odpoczął i zakasał rękawy z całym zespołem
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~Hipoper [79.127.218.*]
    Niech pokażą, a nie w kółko obiecują. Niby tak pięknie, a wystarczająco już ludzi na hakach powiesili z opadającym kursem od kilku lat.
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~kasa [5.184.216.*]
    a w samochodzie drugi ... opowiada ...jak to pionki na szachownicy rozstawia i setki procent ta akcjach zarabia.... . niech skupi te akcje z rynku takim razie lub spali jak token o polowe bo naprodukowali chlamu I tak to jest a podpbno z krypto tez za Pan brat wiec powinninwiedziec co zrobic
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~Ww [93.159.24.*]
    To info dość ciekawe nie powiem, ale najważniejsze, że kapitał jakby wraca na NC, index odbił od dna, a my podążymy za nim
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~kasa [46.134.110.*]
    podziwiam twoj optymizm.od kwietnia 2025 nc wzrosl o 50pkt a eee spadło 30 procent..wiec ja nie widzę podobnego kierunku haha. ..I i ten ze samochodu opowiadal jak to omija placenie podatkow...super...to jest kasa na wykup akcji z rynku ..zapraszamy
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~Ww [93.159.46.*]
    Jest tu na pierwszy rzut oka lipa i różnica w dynamice kursu między wykresem, a kursem naszych akcji (nie da się tego ukryć) - to się w AT nazywa pozytywna dywergencja i w swoich różowych okularach tego się będę trzymał.
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~kasa [46.134.79.*]
    nie patrz na to tak kolego prosze Cie ...wiem.ze tu jestes dluzej. nie rosnie wiec ...bedzie spadac...szykujcie drobny kapital....mitki od jrh beda to rozgrywac ...29 wrzenia odblokowywuje im sie cała pula do sprzedarzy akcji notowanych.....przeciez..nie będą nimi sypac....do zera...moim zdaniem podkreslam moim zdaniem zbija cenę tym co maja blokujac poziomy swoimi akcjami...potem zaczną odkupywac ....a.nastepnie sypac ale wyzej a tych akcji troche maja...a i oczywiscie podwladnym zarzadza wypuszczenie jakiegoś hypowego info...
    moze gra pod fim .. hmm ostatnio zje...ali ggbay
    ..a teraz widze ze essa tez nie posiada kontentu i sypie 404... szkoda kasy na informatyka ..haha...jp ...strona jest powinna dzialac jak nie chca tego aktualizowac to niech ja usunaaaa....co za amatorka...gdyby nie ta potencjalna spekulacja cena akcji to ......max tak to widze...sorry...a mawiaja nie wchodz drugi raz do tej samej rzeki.
    co o tym sadzisz ww?
    Dzięki za info essa powiadasz nie działa zaraz q do nich pisze hehe Kolego JRH sprzedał cały pakiet i ma go JC fakt wiem, że 29.09 jakiś jego pakiet uwolni się spod lockupu, mam tą wiedzę
    sama w sobie essa ok ale jak wchodzisz w produkty...to ... 404 ...co za amatorka....jrh to tak...wiem...ale sprzedali Serie F...ja mowie tylko o tych notowanych...
    Stary, a po co Ty tu siedzisz, jak nie masz akcji, piszesz nie interesuje Cię to, rzeka te sprawy, po co? Kolego ja nawet na stronie essa nie byłem, a ty zaraz wejdziesz w polityke prywatności każdej strony hehe jesteś jak Tajemniczy Dompedro z Krainy Deszczowców - napisz szczerze, a nie ściemę, co Friz Ci coś zrobił, każdy wtapia na giełdzie, wygrywają nieliczni nie możesz się przez tak długi czas z tym pogodzić?
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~kasa [46.134.81.*]
    kazdy wtapia...I tu sie mylisz...nie zwyklem przegrywac ...I na tym poprzestanmy:)
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: _pszczelarz_ [89.69.57.*]
    [Ww masz tą wiedzę?]
    [jako prezes holdingu nie powinieneś chyba tego pisać. toć to może podpaść pod manipulowanie kursem.]
    Co Wy tam palicie Brunon?
  • Re: Bliższa współpraca z WB Autor: ~Ww [188.146.148.*]
    A tu masz źródło: https://ekipaholding.pl/wp-content/uploads/2023/05/EEE-Raport-I-kwartal-2023-3.docx-1.pdf?utm_source=chatgpt.com

Strona 10 wers 17-18, info o uwolnieniu spod lockupu akcji już notowanych należących do JRH, już sam nie wiem czy do JC -> 500 000 szt i to są fakty
[x]
EKIPA 3,62% 1,15 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.