• RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~DupaWieloryba [83.135.8.*]
    Jw
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~Agniesia [195.128.172.*]
    Coś wam powiem dziubaski. Będzie zacnie.
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~HIT [79.46.86.*]
    TH znowu skok na ST 460k pobrań ,ostatnie 30 dni.
    TH już wyprzedził WOH w pobraniach !!!!
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~Johny [37.31.130.*]
    https://youtu.be/pYiaqcpQuj0?feature=shared
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~DupaWieloryba [83.135.8.*]
    Zrobiłem juz loty testowe , wszystko jest lepsze niż bylo co do grafiki ale muszą wyeliminować jeszcze kilka błędów i poprawić wydajnosc ... Testowałem na S25 ultra i trochę krucho z optymalizacją , ale pewnie będą łatać ...
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~realista [89.229.208.*]
    Dnia 2025-09-08 o godz. 18:51 ~DupaWieloryba napisał(a):
    > Zrobiłem juz loty testowe , wszystko jest lepsze niż bylo co do grafiki ale muszą wyeliminować jeszcze kilka błędów i poprawić wydajnosc ... Testowałem na S25 ultra i trochę krucho z optymalizacją , ale pewnie będą łatać ...

gry odchodza do lamusa, takie spółki jak ten, 11bit cy movie kuleją i spadają i spadać będą dalej przyszłość teraz to MDG, EUROTEL a i KGN ruszy bo ma silne fundamenty, gry Panowie to przeżytek.
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~DupaWieloryba [83.135.8.*]
    Zmieniłem ustawienia na Nativ Resolution i wszystko śmiga na ultra az miło i trzyma FPS , mamy najlepszy mobilny symulator lotów na rynku ...
    A co do Twojej reklamy , każdy ma inne myślenie , szanuje Twoje ale myślę inaczej ... Rynek gier mobilnych bedzie sie tylko rozwijał przez następne lata jak nie dziesiątki lat , zakładam że telefon lub kilka ( ja mam z 3 ) ma każdy lub każdy chce mieć ( biedne kraje ) ... Telefony sa cały czas rozwijane , moc obliczeniową wzrasta , produkcja coraz lepszych gier bedzie sie rozwijac , nie każdy człowiek musi byc zapalonym graczem konsol lub PC. Mam zarówno PS5 jak i mocnego PC a mimo to spędziłem setki godzin w Real Racing 3 , Infinity Flight , RFS juz lata temu .Pamiętam jak RFS miało bete przed premierą całej gry . Tak jak wspominałem moim zdaniem rynek gier mobilnych bedzie sie rozwijał , chodzi o to zeby TSG wzięło jak największy kawałek tortu dla siebie i jest na dobrej drodze ...
    Co do innych spółek ktore sa tutaj reklamowane ostatnio , czemu wciskacie na siłę i obrażacie ludzi (nie mówię o przedmówcy) ... Ja niechce ryzykując w kosmiczny sposób zarobić 50 % w miesiac ryzykujac ze dzis jest +25% a jutro na otwarciu moze byc -70% jak każdy zacznie uciekać bo każdy wie ze to tylko chwilowa bańki i chce uciec wlasnie przed tym momentem wyczekując jak najdłużej...
    Ja nie kupię czegoś do czego nie mam wogule zaufania za 200k pln bo dla mnie to spora kwota , zbyt duże ryzyko, oczywiście jak mysle piszą tutaj te posty reklamowe tylko milionerzy dla których 200k zarobione czy stracone to nic , bawcie sie dobrze :)
    200k srednia aktualna 85 , liczę realnie na około 40 % z dywidendy przez 5 lat , plus kurs przy sprzedaży okolo 130 zł , bede zadowolony to wystarczy ...
    I czy ja kogos namawiam na zakup TSG ???NIE ... Na sprzedaż???Nie ... Obrażam???Nie ...Wiec wszyscy panowie od reklamy i obrażania innych uciekać na swoje spółki, zarabiajcie te swoje 30% dziennie, naganiajcie na wszystkich polskich forach i spółkach tylko nie prześpijcie momentu wyjścia bo bedzie płacz, oczywiście jesli mówimy o jakiś większych kwotach a nie drobnych ktore wydaje sie na paliwo .Pozdrawiam , dobrej nocy wszystkim.
  • Re: RFS 3.0 Właśnie startuje dla wszystkich ... Autor: ~realista [89.229.208.*]
    Dnia 2025-09-08 o godz. 19:51 ~DupaWieloryba napisał(a):
    > Zmieniłem ustawienia na Nativ Resolution i wszystko śmiga na ultra az miło i trzyma FPS , mamy najlepszy mobilny symulator lotów na rynku ...
    > > A co do Twojej reklamy , każdy ma inne myślenie , szanuje Twoje ale myślę inaczej ... Rynek gier mobilnych bedzie sie tylko rozwijał przez następne lata jak nie dziesiątki lat , zakładam że telefon lub kilka ( ja mam z 3 ) ma każdy lub każdy chce mieć ( biedne kraje ) ... Telefony sa cały czas rozwijane , moc obliczeniową wzrasta , produkcja coraz lepszych gier bedzie sie rozwijac , nie każdy człowiek musi byc zapalonym graczem konsol lub PC. Mam zarówno PS5 jak i mocnego PC a mimo to spędziłem setki godzin w Real Racing 3 , Infinity Flight , RFS juz lata temu .Pamiętam jak RFS miało bete przed premierą całej gry . Tak jak wspominałem moim zdaniem rynek gier mobilnych bedzie sie rozwijał , chodzi o to zeby TSG wzięło jak największy kawałek tortu dla siebie i jest na dobrej drodze ...

to prawda że ryzyko spadku na mdg czy eurotel jest dużo wieksze niż tu ale eurotel niedawno bujał 18 zł a mdg 18-20 zł zobacz teraz ile kosztuje a tutaj na tym syfie 2 lata temu było 75-85 zł i teraz na tej kiszonce jest tyle samo, a czy bedzie jakaś dywidenda za 2025r mam wątpliwości co do tego.
[x]
TSGAMES 1,66% 85,70 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.