Ciekawa sprawa - z reguły w takich dniach jak dzisiaj gdy kurs idzie do góry nie wiadomo dlaczego, pojawiają się komentarze o kosmosie, wystrzale i nowych maximach. Gdy po kilku godzinach następuje schłodzenie i cofanie się kursu, widzimy wysyp komentarzy jak to Spółka jest wydmuszką, że powrót do bazy, a tak w ogóle to jest badziewie.
....., a dzisiaj? Dzisiaj panuje zgodna cisza i spokój poza kilkoma drobnymi wyjątkami. Dlaczego tak się dzieje? O czym to może świadczyć? Niedługo powinniśmy się przekonać...
No właśnie mam z tym problem, bo z jednej strony patrzę na totalną indolencję Zarządu, gigantyczną kreatywność w "preparowaniu" różnych niby współprac międzynarodowych z których nic ale to NIC nie wynika, a z drugiej strony zżera mnie ciekawość: ....., a co jak odpali spekuła rajd na kilka złotych??? Szkoda by było nie być wtedy w tej "grze".
Nawet nie musiałem czekać na Twoją radę za którą bardzo dziękuje, bo w ciągu ostatniego miesiąca sprzedałem tak ok. 40% swojego pakietu ale resztę chyba zostawię tak z czystej ciekawości..., a nuż - widelec powrócą czasy jakie miały miejsce początkiem 2015 i w drugiej połowie 2020 roku.
2015 - 2020 - teraz mamy 2025 więc może ...........................?