i tak perspektywy spólki wspaniale ale zarząd z niewiadomych powodów postanowił nie dotrzymać czwarty raz terminu złożenia prospektu. I nie mówcie, że to nie jest słabe.
A gracz już się schował do mysiej dziury ? Już nie ma och i ach jaka dobra spółka? No jasne może liczyć na członków spółdzielni typu Luk i Krzysztof. Brawo wy! Jak widać Marek się na to nie nabrał i wypunktował tego gracza , że aż miło. Nie wiem jaka będzie korekta ale jest co też on przewidział. Dobrze , że sprzedałem wszystko po 141 zł . Ledwo 50 procent zysku ale zawsze coś. Uwaga teraz już możecie znowu chwalić spółkę lecz zjazd w okolice 128 zł ( tam jest solidne wsparcie ) chyba nieuchronny
112zł? Nawet się cieszę, akurat planuję dokupić ;-) Niech spada na zdrowie. Planowałem na 120, ale skoro wróżysz mniej to może zaczekam.
A tak szczerze? Jeśli nie złożą prospektu we wrześniu, to będą musieli dołożyć dokument (od 4Q) sprawozdania półrocznego. Co pewnie będzie kolejną wymówką.
Panie i Panowie inwestorzy. Trzeba było pojechać na space days i porozmawiać z ekipą ze scanway. Bylem, rozmawiałem i nie mam zamiaru sprzedawać. Jest dobrze, będzie strategia - ale też się nie napalajcie na jakiś wielki elaborat. Będą robić duże teleskopy, droższe i dokładniejsze - taka strategia - tyle i aż tyle. Piast poleci pewnie dopiero w 2026 - kwestia slotów w rakietach. Camila jest na finale i będzie bardzo dobrze, a może nawet super dobrze - w zależnosci od wariantu. Jest jeszcze jeden wielki temat w grze. Poza tym prospekt jest na ukończeniu, a perspektywy dla spółki są bardzo dobre.
"Nowe satelity mają służyć do celów obronnych i osiągać rozdzielczość optyczną rzędu 50 cm, niezbędną do prawidłowego wykrywania i identyfikacji celów. Dołączą one do istniejących systemów SAR firmy ICEYE, dzięki czemu polscy klienci będą mieli dostęp do kompleksowych danych z obserwacji Ziemi łączących zalety systemów optycznych i radarowych. Firma ICEYE wybrała Scanway jako doświadczonego producenta systemów teleskopów optycznych, który dostarcza swoje produkty do międzynarodowych klientów na potrzeby wielu misji o zróżnicowanym przeznaczeniu. "
Pan Krzysiek (95. 160. 149) zamieszcza wpisy na Forum regularnie przynajmniej od listopada 2024. Pod tym samym numerem (łatwo sprawdzić). Za to Pana Marka (technik) we wcześniejszych miesiącach nie widać. Ale naganianie na spadki to bardzo dobry znak.