• Ktoś trzyma kurs? Autor: ~RAS [85.31.243.*]
    Ktoś trzyma kurs? Jak sie wydaje drodzy forumowicze? Gdy się obserwuje tranzakcje , to mozna dojs do takich wniosków ....
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~Eddie [83.3.109.*]
    Zgadzam się z Twoją opinią. Jednakże zjawisko o którym piszesz jest obecne na tej spółce juz od lipca 2007 roku.
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~RAS [85.31.243.*]
    Dlatego zastanawiam sie , czy opłaca się trzymać ta spółkę, mimo dobrych danych i perspektyw ???
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~kuba1972 [212.76.37.*]
    to dylemant każdego kto ma 08
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~MICHU [77.255.2.*]
    dokładnie kurs jest wyjątkowo pilnie nisko utrzymywany a przy pojawieniu się większych ofert sprzedaży jest szybko takie zlecenie wchłaniane. Końcówka sesji to wywołanie popłochu małą ilością papieru przerzucanego między sobą na coraz niższych poziomach aby następnego dnia wystartować z niższych poziomów i zbieranie od zmęczonych posiadaczy. Przykład dzisiejszy od rana zlecenie ujawnione na niemała ilość papieru 180 000 zostało wciągnięte w dziesięć minut by później utrzymywać kurs na niezmienionych poziomach-końcówka od 15 30 wrzucanie na coraz niższe poziomy po 4000 sztuk sukcesywnie w odstępach 5 minutowych by zakończyć na poziomie 2,48. Ta spółdzielnia wie co robi a z pewnością działa nie po to by stracić więc spokojnie należy trzymać ten papier. Według mnie tacy manipulatorzy to gwarancja udanej inwestycji. Pozdrawiam
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~siwy [95.49.207.*]
    trzeba robić tak jak oni -sprzedać wyżej odkupić niżej.
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~kuba1972 [212.76.37.*]
    jakie to proste...:)
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~michu [77.253.193.*]
    dziś nie ma co za bardzo zbierać więc pewnie uwalą kurs dziś zdecydowaniej- stawiam że od 15 rozpoczną zabawę a kurs dzisiejszego zamknięcia ustalili na jakieś 2,31
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~RAS [85.31.243.*]
    No to może warto pomyśleć o dobrani paru akcji :)?Sprzedających , pawie brak . Czas pokaże co wyniknie z tej inwestycji ...jestem dobrej myśli.
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~leszcz [77.112.34.*]
    sprzedałem to ścierwo, kiszonka do wiosny przyszłego roku jak nic. W nic nie inwestują, więc co z tego, że maja gotówkę w kasie. Rekomendacja jak wiele innych wątpliwa i mamy efekt dołowania kursu - gdy nadejdzie korekta, spadnie do 2zł - jak chcecie trzymajcie, ja wolę zarabiać niż stac w miejscu- spólka do niczego takie moje zdanie.
  • Re: Ktoś trzyma kurs? Autor: ~siwy [95.49.208.*]
    tak ,jak chcesz zarobić to poczekaj do 2 zł.
[x]
08OCTAVA 5,60% 0,66 2026-05-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.