dokładnie kurs jest wyjątkowo pilnie nisko utrzymywany a przy pojawieniu się większych ofert sprzedaży jest szybko takie zlecenie wchłaniane. Końcówka sesji to wywołanie popłochu małą ilością papieru przerzucanego między sobą na coraz niższych poziomach aby następnego dnia wystartować z niższych poziomów i zbieranie od zmęczonych posiadaczy. Przykład dzisiejszy od rana zlecenie ujawnione na niemała ilość papieru 180 000 zostało wciągnięte w dziesięć minut by później utrzymywać kurs na niezmienionych poziomach-końcówka od 15 30 wrzucanie na coraz niższe poziomy po 4000 sztuk sukcesywnie w odstępach 5 minutowych by zakończyć na poziomie 2,48. Ta spółdzielnia wie co robi a z pewnością działa nie po to by stracić więc spokojnie należy trzymać ten papier. Według mnie tacy manipulatorzy to gwarancja udanej inwestycji. Pozdrawiam
dziś nie ma co za bardzo zbierać więc pewnie uwalą kurs dziś zdecydowaniej- stawiam że od 15 rozpoczną zabawę a kurs dzisiejszego zamknięcia ustalili na jakieś 2,31
sprzedałem to ścierwo, kiszonka do wiosny przyszłego roku jak nic. W nic nie inwestują, więc co z tego, że maja gotówkę w kasie. Rekomendacja jak wiele innych wątpliwa i mamy efekt dołowania kursu - gdy nadejdzie korekta, spadnie do 2zł - jak chcecie trzymajcie, ja wolę zarabiać niż stac w miejscu- spólka do niczego takie moje zdanie.