...a potem wyszczał na 5 PLN...tak będzie...obiecuję... kupujcie...przynajmniej jeszcze do 1.6...plizzzzzz Trailer będzie wypasiony a gra przebije Wiedźmina i Cyberpunk... do 1.6 to jak za darmo.... kapitalizacja na śmiesznym poziomie...5 zeta się należy jak psu buda....
Nie pajacuj.. ludzie ktorzy trzymaja te akcje pare lat nie sprzedadza na marnej podbitce jak ty :) nawet jesli nic tu ma nie byc to glowni tez beda chcieli wyjsc ze swoich akcji wiec jakas pompka bedzie predzej czy pozniej niezaleznie od sytuacji
ja nie każę nikomu sprzedawać...prosze tylko żeby kupować, bo to świetna okazja na zarobek... dla mnie 60% zysku jest w sam raz żeby zredukować pozycję... z pozostałą częścią poczekam na tą mityczną podbitkę na 5 zeta :)
wiedziałem, że podbitka będzie prędzej czy później więc dotankowałem trochę poniżej 1PLN, ale musiałem dolać sporo, więc musze teraz ciut zredukować gdyby jednak coś poszło nie tak :)
Niezły wash trade. Zawsze ten sam scenariusz. Sztuczna podbitka rzędu 50-70% i powrót do bazy poniżej 1zł. Później pół roku kiszenia i znów to samo. :-) Raj dla kółkowiczów.