No czekam z niecierpliwością na eksperta od skokowego wzrostu w 3 dni na 25, chyba mu się lubawa z Bumechem pomyliła właśnie bo dokładnie to się tam stało! tylko tam jest 15 mln akcji a nie 150 mln jak tutaj co sprawia że taki skok jest niemożliwy.
Warto zaznajomić się z twórczością Roba, Heha, Obserwatora, Xxx, kk, tt i tym podobnych, bo to jeden i ten sam koleś. Jest jeszcze jeden na "m", ale dobrze się maskuje.
Wystarczy sprawdzić historię Twojej twórczości żeby potwierdzić że jesteś naganiaczem. Polecam sprawdzić. A jak będę miał chwilę to przypomnę Twoje starsze posty
Jasne naganiaczu, siądź przy biurku z xD i zbieraj, bo nikt normalny by tym się nie zajmował, ale pamiętaj, ze jest tu inny naganiacz Heh, specjalista od poziomu 25, ktory też pewnie siedzi z wami przy biurku, xD
Wiesz w jakim poważaniu Cię mam i Twoje zdanie i Twoich kolegów? Póki co zarobiłem super kasę gdzie indziej i moje rokowania się sprawdzają. A Wy płaczecie wymyślacie i nic z tego nie wychodzi.
Wszystko na to wskazuje że i na lubawie wkrótce nadejdą takie duże skokowe wzrosty. Pytanie tylko kiedy? A niedowiarkowie niech sobie przypomną jak w kwietniu ładnie rosło.
Nie mówię o wzrostach ponad 100% w ciągu kilku sessji ale o wzrostach rzedu 20-30% na jednej, dwóch sesjach co niejednokrotnie się tu zdarzało. Moim zdaniem niedługo takie wybicie i tu się wydarzy. Za długo ten boczniak się już utrzymuje przy dobrych wieściach płynących zarówno z samej spółki jak i otoczki geopolitycznej. Musi wybić w którąś strone to cisnienie a naprawde nie wierze żeby wybiło na południe w obecnej sytuacji w spółce i o sytuacji wokół niej.
No jeśli uważasz że należy czekać w nieskończoność z kapitałem tutaj na ten moment to powodzenia. Ja wskoczę jak już ruszy, zrobiłem to na bumechu bo wycofałem stąd dużą część środków i się sprawdziło.