buahahaha xD z kim mają te procesy wygrać? jaka kasa niby wróci? jakoś nie słyszałem żeby był proces getback/capitea kontra abris o zniknięty hajs hehe
Ja wiem czy grubo ?? Fakt że kupię tego jeszcze z 2 miliony bo codziennie kupuje jak twoi chłopcy przerzucają ale co to zmienia Marian Mnie stać kolego a ty O B S R U S jesteś i tyle w temacie :)
Jasne, od roku wypisujesz pod różnymi nickami jaki to mocarz jesteś. Na żadnym WZA nie byłeś, dorabiasz historię we własnej wyobraźni. Ta firma po zakończeniu układu nie będzie miała żadnego majątku. A gdybyś zapoznał się przynajmniej z planem finansowym, który został dołączony do Układu to byś wiedział że żeby wykonać układ muszą wygrać odszkodowania na 50 mln bo tylko założyli. Zobaczysz w raporcie na koniec roku ile im spadło w ciągu roku w środkach pieniężnych i inwestycjach długoterminowych w papierach wartościowych. Żeby spłacać raty sięgają po "środki" zgromadzone w poprzednich latach. Więc dalej kupuj, milionerze -:)
Dnia 2025-09-08 o godz. 19:56 ~XYZ napisał(a): > Tak, Leon kup sobie jeszcze 2 miliony, takich bajek to by nawet AI nie wymyśliła -:). Przecież ty nie masz nawet 10 tys sztuk.
może ma, no i jak kupował coraz wyżej to mu średnia spadała xD
Tyle kasy wróci. Na pewno ją zobaczysz, ale na kontach obligatariuszy -:) "Nie wiemy, jak długo jeszcze potrwa ten proces, pandemia spowolniła tempo postępowań sądowych. Jeżeli wygramy ten spór i środki z depozytu wraz z odsetkami trafią do Capitea to wstępnie szacujemy, że będziemy mogli podwyższyć wypłaty dla obligatariuszy Getback z aktualnego 25% do powyżej 30% – powiedziała Paulina Pietkiewicz cytowana przez PAP."