Ostatnia okazja aby na tych poziomach skupić. Nie skupuje się bowiem gdy wykres tylko i wyłącznie spada ale także wtedy gdy zaczyna rosnąć. Problemem może być tylko zainteresowanie rynku tematem i wtedy trzeba się spieszyć bo ciężko się będzie wybić jak za dużo zleceń K powstanie. Liczy się czas!
Nic dodać ,nic ująć.....) Idealnym przykładem jest Medicag , kurs trzymany za mordę bardzo długo,a teraz kurs szybuje, bo mało akcji na rynku.:) Tu będzie to samo w swoim czasie:) Co do kursu to wielka niewiadoma ,dziś mi pakiecik wpadł po super cenie ale mam nadzieję ,że spadnie na obiecane 6zł...:) Medicalg nauczyło cierpliwości...:)
Czyli oczekujesz , że oberwiesz jakieś 30% w plecy.. Normalnie geniusz :-) I takie wynalazki właśnie są na tej spółeczce, zresztą FF mówi sam za siebie.
Kolego tylko TY kupujesz w dołkach i sprzedajesz na górkach. zacząłem zbieranie od 9,5 ale spodziewałem się testowania 8,5zł co pisałem Jureczkowi wiec gro akcji mam kupione poniżej 9zł wiec teraz moja średnia jest w tych granicach. Nawet nie mam 1/3 akcji zaplanowanych na tą pozycję wiec kudłaty trzymam za słowo i czekam na 6zł ,chociaż dzięki robieniu wolumenu(przerzut) akcje też mi wpadają....:) Obiecałeś mi ,że zostanę z akcjami wiec trzymam za słowo i daje ci szanse wychodzić z papiera:)