Na forum jest info, ze na Ukrainie prezes metinvest mówił ze beda chcieli skupic akcje spólki dostarczajacej koks bo wysadzeniu kopalni Pokrovska. A taka spółka jest jedna. JSW. Czy Metinvest skupuje akcje od shortów i dlatego musza pożyczać miliony akcji a kurs rośnie ?
A wtedy krótka piłka albo dobrowolnie tniemy fundusz płac o min 1/3 albo przywozimy swoich z pokrowska za 1/3. Niech zz dalej myślą intensywnie generując w spółce straty to o win-win będzie można zapomnieć a teraz jest chociaż cień szansy na to ...
Bajki z mchu i paproci, ku pokrzepieniu serc. Co poniektórych fantazje ponoszą. Przy obecnej sytuacji politycznej nikt nie sprzeda Ukraińcowi pakietu kontrolnego spółki SP.
Takie same bajki z mchu i paproci były 2015/2016 i zaraz po covidzie. Pierwsze odcięcie na +25% w sesje Ci odparuje ten mech i paproć. Ja już jestem prawie na full zapakowany jak w w/w okresach a Ty dalej szukaj mchu i paproci ...
Pozdrawiam
Sołtys
P.S. krótas jakbyś szukał zgubionego pożyczonego na wysoki procent papieru to jest u mnie. 3-ci raz dajesz się w ciula robić ? I ty niby taki grubas co steruje kursem ?