• Idzie nowe pod rządami Sukacza Autor: ~blitzman [37.30.24.*]
    Jegomość to duży inwestor giełdowy. Liczę na niego.
  • Re: Idzie nowe pod rządami Sukacza Autor: ~Akcjonariusz [31.0.60.*]
    Póki co to ja bym trzymał się z wyrazami wdzięczności. A co do tej wiary to przypuszczam że masz kilka innych lepszych przedmiotów uwielbienia aby je namaszczać. Na tej spółce raczej sama wiara nic nie pomoże. Ktoś zmajstrował bardzo dziwną konstrukcję. Myślę że wszyscy akcjonariusze którzy kupowali powyżej 2 zł są bardzo szczęśliwi. Zupełnie tylko ciężko jest pojąć po jaką cholerę robili odwrotne połączenie przy wycenie na 35 milionów złotych? Mnóstwo zamieszania a teraz całe biznes idzie za grosze, a do tego akcje lecą w rynek jak płatki śniegu zimą.
  • Re: Idzie nowe pod rządami Sukacza Autor: ~69na96 [31.0.45.*]
    Masz rację. Jeszcze chyba daleka droga do tego żeby kogokolwiek tutaj wychwalać i komukolwiek dziękować.

Jeszcze na początku roku były wielkie plany budowy imperium VR dla regionu Europy środkowo-wschodniej ... a tutaj okazuje się cwaniactwo pożal się Boże.

Mam niedaleko i chyba wybiorę się kiedyś do biura porozmawiać z prezesem w cztery oczy. Może jakaś grupa na Facebooku poszkodowanych?
    Przecież tego tak nie można zostawić skoro nawet komisja nadzoru finansowego nie widzi problemu. Jak to się zna jakiegoś prawnika który specjalizuje się w tego typu klimatach to przecież nie można czekać aż nas wyrolują.
[x]
VRFACTORY 3,28% 0,25 2025-10-29 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.