Sąd ogłosił 15 lipca 2025, prezes nic nie ogłosił w espi ,czy dla niego to nic nie ważne czy jest w zmowie z tą bandą oszustów ,5 lat i patałach nic nie wyjaśnił i jeszcze ukrywa podstawowe informacje przed akcjonariuszami.
Podobno ogłosil pam chęć zwołania walnego po koniec roku i upomina się o przedłużenie pełnomocnictw
Nie odzywa się ponieważ nie ma nic do powiedzenia. Wyrok sądu z lipca b.r pozbawił go złudzeń, mówiąc nieco prostszym językiem - koniec pajacowania kolegi Małeckiego.
Dnia 2025-09-07 o godz. 12:24 ~Finito napisał(a): > Nie odzywa się ponieważ nie ma nic do powiedzenia. Wyrok sądu z lipca b.r pozbawił go złudzeń, mówiąc nieco prostszym językiem - koniec pajacowania kolegi Małeckiego.
-------------------- Nie rozumiem co Ty piszesz... postanowienie z lipca br o którym mówsz "wyrok" czyli ogłoszenie procedury upadłości, jest na wniosek Małeckiego (zarząd widniejący w KRS). Więc sąd nie pozbawił Małeckiego złudzeń, a przychylił się do jego wniosku, Małecki musi być BARDZO USATYSFAKCJONOWANY. A że "koniec pajacowania kolegi Małeckiego" to akurat prawda, bo się nagle wydało, że postawił PAM + nas wszystkich akcjonariuszy przed faktem dokonanym, a nawet nie wystawił w ESPI warunków upadłości/sprzedaży, nie odzywa się. Jeśli to jakaś gra, to poczekajmy na zakończenie, bo już i tak my nic nie zrobimy.
Z tego co odnoszę wrażenie to prezes Malecki zdaje się nie mieć pojęcia o tym o czym tu piszecie. jako akcjonariusz zgubiłem wątek kilka lat temu a pieniądze były obietnicą w statusie PAM (nominal) lecz ich nie ma.
Dnia 2025-09-13 o godz. 12:17 ~Czorny napisał(a): > Z tego co odnoszę wrażenie to prezes Malecki zdaje się nie mieć pojęcia o tym o czym tu piszecie. jako akcjonariusz zgubiłem wątek kilka lat temu a pieniądze były obietnicą w statusie PAM (nominal) lecz ich nie ma.
Podstawowe pytanie: KTO CHCIAŁBY KUPIĆ AKCJE SPÓŁKI, W KTÓREJ PREZESEM JEST MAŁECKI? Małecki sam działa przeciw sobie. Bo szukanie nabywcy akcji spółki i jednocześnie bycie jej prezesem są wektorami przeciwnymi sobie. Jego zarządzanie spółką od początku budzi obawy, zastrzeżenia i zniechęca każdego potencjalnego nabywcę do jej akcji, bo takie kierownictwo nie daje żadnej nadziei. Polityka RM - wyrzucenie Kazachów, zerwanie relacji biznesowych, zablokowanie umowy z inwestorem - to droga do upadku spółki, której akcji nikt nie kupi.
Nabywca masy upadłościowej, tak to rozumieć - był za biedny aby upaść a teraz ktoś jeszcze chce to kupić? Jednak że zostanie coś dla akcjonariuszy nie uwierzę.
Dajcie spokój Zosi, ona jeszcze dochodzi do siebie po szoku gdy się dowiedziała, że jej Małecki zgłosił upadłość do sądu. Nie ona jedna, cały PAM. A wy ją dręczycie o takie szczegóły jak pieniądze z upadłości, hihi :-)
@Killer , przestań pisać te głupoty !
Jeśli jesteś akcjonariuszem ,zbierz gromadkę , wysmaruj pismo do Sądu ( może uznają grupkę za stronę w sprawie ) i poproś ,by udzielili informacji : kto składał wniosek o upadłość , kto wskazany do kupna .Może wówczas ,przestaną cię dręczyć wątpliwości .
A jeśli nie dostaniesz tych informacji ( też możliwe) , to przypomnij sobie co tutaj wcześniej pisał Daniel - kto mógł złożyć ten wniosek i pomysl ktory to mógł być .
Wniosek o upadłość (w tym również w powiązaniu ze sprzedażą spółki) może zgłosić wyłącznie prezes spółki (zarząd). Mimo, że już wcześniej Cię pytałem i NIC, to - ponieważ w te kaeresy jesteś dobra - ponawiam pytanie: Kto w dacie wydania ogłoszenia przez Sąd (i wcześniej) był wpisany do KRS, którym się kieruje sąd. Kropka, Zosiuniu. . Czekamy.
@Killer .To co pisze w KRS każdy może przeczytać .
Radziła bym jednak przyjąć wersję Daniela ,bo może ta układanka nie jest tak oczywista jak myślisz . Ja analizuje przeszłość i wyciągam wnioski .Tyle.
Dnia 2025-09-14 o godz. 07:24 ~zoska napisał(a): > @Killer .To co pisze w KRS każdy może przeczytać . > > Radziła bym jednak przyjąć wersję Daniela ,bo może ta układanka nie jest tak oczywista jak myślisz .
-------- Ja raczej bym się nie powoływał na Daniela, on na siłę tworzy rzeczywistość żeby mieć rację. Rada, że "każdy" może przeczytać a Ty z tego nie wyciągasz wniosków, to się w medycynie nazywa wyparciem. A tutaj rzeczywistość jest zerojedynkowa: to R.Małecki musiał złożyć wniosek o upadłość+sprzedaż. KROPKA. Nieoczywistość może wynikać z innego kierunku, mianowicie przez aktualnie prowadzoną sprawę sądową (Petrola reprezentuje kurator sądowy) o unieważnienie uchwał, w tym wyboru Małeckiego na prezesa. Wyrok może ustanowić BLG prawowitym prezesem, przed lub po upadłości. Poniała :-) ?
Dnia 2025-09-14 o godz. 08:33 ~zoska napisał(a): > @Killer Sprawdź daty i ułóż sobie +dodaj parę istotnych spraw .panial :) > > I to było tutaj na tyle.
---------------- @Zośka, nic z tego "I to było tutaj na tyle". Jak coś wiesz, proszę bardzo mów, a nie kończ dyskusji . I nie spychaj jej tam gdzieś, jakbyś coś wiedziała (i znała ponoć daty), a ja "mam sam sobie dodawać parę istotnych spraw". Bo wyżyn swojego "doinformowania" NIE WIESZ NIC. No chyba że z lektur Daniela :-). Pozdrawiam serdecznie :))
Ja to postrzegam że tu jest między Kilerem a Zofią ogromna sympatia, która może przerodzić się w nieco głębsze uczuciem. Przysłowie mówi, ,, ci co się lubią,chętnie się czubią "