• A gdzie jest prezes? Autor: ~Xxx [5.173.93.*]
    Sąd ogłosił 15 lipca 2025, prezes nic nie ogłosił w espi ,czy dla niego to nic nie ważne czy jest w zmowie z tą bandą oszustów ,5 lat i patałach nic nie wyjaśnił i jeszcze ukrywa podstawowe informacje przed akcjonariuszami.
    Podobno ogłosil pam chęć zwołania walnego po koniec roku i upomina się o przedłużenie pełnomocnictw
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Finito [188.146.34.*]
    Nie odzywa się ponieważ nie ma nic do powiedzenia. Wyrok sądu z lipca b.r pozbawił go złudzeń, mówiąc nieco prostszym językiem - koniec pajacowania kolegi Małeckiego.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~No_name [37.31.148.*]
    Malecki bedac prezesem nie moze komunikowac sie tylko z wybranymi akcjonariuszami, jak tak jest to narusza prawo i powinien za to odpowiedziec!
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Doinformowany [217.153.39.*]
    Jak nie był w układzie to wystarczyło powiedzieć. Poblokowali mnie i nic nie mogę. Ale do tego trzeba mieć kohonez
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.203.44.*]
    Dnia 2025-09-07 o godz. 12:24 ~Finito napisał(a):
    > Nie odzywa się ponieważ nie ma nic do powiedzenia. Wyrok sądu z lipca b.r pozbawił go złudzeń, mówiąc nieco prostszym językiem - koniec pajacowania kolegi Małeckiego.

--------------------
    Nie rozumiem co Ty piszesz...
    postanowienie z lipca br o którym mówsz "wyrok" czyli ogłoszenie procedury upadłości, jest na wniosek Małeckiego (zarząd widniejący w KRS). Więc sąd nie pozbawił Małeckiego złudzeń, a przychylił się do jego wniosku, Małecki musi być BARDZO USATYSFAKCJONOWANY. A że "koniec pajacowania kolegi Małeckiego" to akurat prawda, bo się nagle wydało, że postawił PAM + nas wszystkich akcjonariuszy przed faktem dokonanym, a nawet nie wystawił w ESPI warunków upadłości/sprzedaży, nie odzywa się.
    Jeśli to jakaś gra, to poczekajmy na zakończenie, bo już i tak my nic nie zrobimy.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Czorny [80.239.189.*]
    Z tego co odnoszę wrażenie to prezes Malecki zdaje się nie mieć pojęcia o tym o czym tu piszecie. jako akcjonariusz zgubiłem wątek kilka lat temu a pieniądze były obietnicą w statusie PAM (nominal) lecz ich nie ma.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [165.227.46.*]
    Dnia 2025-09-13 o godz. 12:17 ~Czorny napisał(a):
    > pieniądze były obietnicą w statusie PAM (nominal) lecz ich nie ma.

----------
    Oooo, tego nie wiedziałem :-). Ostro. Nie dotrzyma obietnicy, to na pal go !

• Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Realista [31.0.59.*]
    Dnia 2025-09-13 o godz. 12:17 ~Czorny napisał(a):
    > Z tego co odnoszę wrażenie to prezes Malecki zdaje się nie mieć pojęcia o tym o czym tu piszecie. jako akcjonariusz zgubiłem wątek kilka lat temu a pieniądze były obietnicą w statusie PAM (nominal) lecz ich nie ma.

Podstawowe pytanie: KTO CHCIAŁBY KUPIĆ AKCJE SPÓŁKI, W KTÓREJ PREZESEM JEST MAŁECKI? Małecki sam działa przeciw sobie. Bo szukanie nabywcy akcji spółki i jednocześnie bycie jej prezesem są wektorami przeciwnymi sobie. Jego zarządzanie spółką od początku budzi obawy, zastrzeżenia i zniechęca każdego potencjalnego nabywcę do jej akcji, bo takie kierownictwo nie daje żadnej nadziei. Polityka RM - wyrzucenie Kazachów, zerwanie relacji biznesowych, zablokowanie umowy z inwestorem - to droga do upadku spółki, której akcji nikt nie kupi.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Lucek [37.30.56.*]
    Nikt nie kupi spółki z gołębiem pocztowym w postaci Zofii? Nie wierzę. Czuć kapitał z kilometra
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [143.198.42.*]
    Dnia 2025-09-13 o godz. 14:44 ~Realista napisał(a):
    > Bo szukanie nabywcy akcji spółki i jednocześnie bycie jej prezesem

--------------
    Nikt już nie szuka nabywcy. Nabywca jest, i jego papiery są w sądzie.
    Bez tego nie ruszyłaby procedura upadłościowa z pre-packiem.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Enigma [45.141.152.*]
    Nabywca masy upadłościowej, tak to rozumieć - był za biedny aby upaść a teraz ktoś jeszcze chce to kupić? Jednak że zostanie coś dla akcjonariuszy nie uwierzę.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Kazio [185.245.194.*]
    Skoro wszystko przyklepane co szkodzi puścić farbę kiedy i po ile? Chyba że taka cena nędzna, że strach mówić.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Lucek [37.30.56.*]
    Zofia puść farbę! Many coś czy tylko prezes zmienia lokalizacje z blokowiska na dzielnię willową. Dawaj! Paru się wqrwi ale takie życie
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [167.99.179.*]
    Dajcie spokój Zosi, ona jeszcze dochodzi do siebie po szoku gdy się dowiedziała, że jej Małecki zgłosił upadłość do sądu.
    Nie ona jedna, cały PAM.
    A wy ją dręczycie o takie szczegóły jak pieniądze z upadłości, hihi :-)
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~zoska [89.64.25.*]
    @Killer , przestań pisać te głupoty !
    Jeśli jesteś akcjonariuszem ,zbierz gromadkę , wysmaruj pismo do Sądu ( może uznają grupkę za stronę w sprawie ) i poproś ,by udzielili informacji : kto składał wniosek o upadłość , kto wskazany do kupna .Może wówczas ,przestaną cię dręczyć wątpliwości .
    A jeśli nie dostaniesz tych informacji ( też możliwe) , to przypomnij sobie co tutaj wcześniej pisał Daniel - kto mógł złożyć ten wniosek i pomysl ktory to mógł być .
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [178.128.236.*]
    Wniosek o upadłość (w tym również w powiązaniu ze sprzedażą spółki) może zgłosić wyłącznie prezes spółki (zarząd). Mimo, że już wcześniej Cię pytałem i NIC, to - ponieważ w te kaeresy jesteś dobra - ponawiam pytanie:
    Kto w dacie wydania ogłoszenia przez Sąd (i wcześniej) był wpisany do KRS, którym się kieruje sąd.
    Kropka, Zosiuniu. .
    Czekamy.
    @Killer .To co pisze w KRS każdy może przeczytać .
    Radziła bym jednak przyjąć wersję Daniela ,bo może ta układanka nie jest tak oczywista jak myślisz . Ja analizuje przeszłość i wyciągam wnioski .Tyle.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [68.183.200.*]
    Dnia 2025-09-14 o godz. 07:24 ~zoska napisał(a):
    > @Killer .To co pisze w KRS każdy może przeczytać .
    > > Radziła bym jednak przyjąć wersję Daniela ,bo może ta układanka nie jest tak oczywista jak myślisz .

--------
    Ja raczej bym się nie powoływał na Daniela, on na siłę tworzy rzeczywistość żeby mieć rację.
    Rada, że "każdy" może przeczytać a Ty z tego nie wyciągasz wniosków, to się w medycynie nazywa wyparciem. A tutaj rzeczywistość jest zerojedynkowa: to R.Małecki musiał złożyć wniosek o upadłość+sprzedaż. KROPKA.
    Nieoczywistość może wynikać z innego kierunku, mianowicie przez aktualnie prowadzoną sprawę sądową (Petrola reprezentuje kurator sądowy) o unieważnienie uchwał, w tym wyboru Małeckiego na prezesa. Wyrok może ustanowić BLG prawowitym prezesem, przed lub po upadłości.
    Poniała :-) ?
    @Killer Sprawdź daty i ułóż sobie +dodaj parę istotnych spraw .panial :)
    I to było tutaj na tyle.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.203.9.*]
    Dnia 2025-09-14 o godz. 08:33 ~zoska napisał(a):
    > @Killer Sprawdź daty i ułóż sobie +dodaj parę istotnych spraw .panial :)
    > > I to było tutaj na tyle.

----------------
    @Zośka, nic z tego "I to było tutaj na tyle". Jak coś wiesz, proszę bardzo mów, a nie kończ dyskusji . I nie spychaj jej tam gdzieś, jakbyś coś wiedziała (i znała ponoć daty), a ja "mam sam sobie dodawać parę istotnych spraw". Bo wyżyn swojego "doinformowania" NIE WIESZ NIC. No chyba że z lektur Daniela :-).
    Pozdrawiam serdecznie :))
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Xxx [5.173.56.*]
    Wniosek złożył ponownie Błaszczuk a czy skutecznie zobaczymy
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [143.198.42.*]
    Dnia 2025-09-14 o godz. 09:14 ~Xxx napisał(a):
    > Wniosek złożył ponownie Błaszczuk a czy skutecznie zobaczymy

---------
    Złożył na początku S.Rej. nieskutecznie -> S.Okręgowy uznał, że będzie kurator, wniosek stał się skuteczny, sprawa zatem w toku.
    Tyle wiem.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Drogi [185.48.250.*]
    Tzn te spekulacje nic nie warte, Prezes nic nie komunikuje tzn nic ważnego się nie wydarzyło?
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [137.184.169.*]
    Dnia 2025-09-14 o godz. 09:12 ~Drogi napisał(a):
    > Prezes nic nie komunikuje tzn nic ważnego się nie wydarzyło?

-------------
    ... albo postawienie wszystkich przed faktem dokonanym, wtedy się nie informuje.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Kazio [185.245.194.*]
    Jak już nawet Zośka nie wyklucza wariantu Daniela to jesteśmy bardzo głęboko w d...pie i kasy nie będzie.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~zoska [37.47.246.*]
    @Kazio ,dyskusja była o tym kto złożył dwa wnioski
    @Killer już zmienił zdanie w ciągu kilku godzin:)
    I tylko o tym była tu dyskusja.
  • Re: A gdzie jest prezes? Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Ja to postrzegam że tu jest między Kilerem a Zofią ogromna sympatia, która może przerodzić się w nieco głębsze uczuciem. Przysłowie mówi, ,, ci co się lubią,chętnie się czubią "
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.