Dnia 2025-09-07 o godz. 08:44 ~Maro napisał(a): > mój Target to minimum 30pln za akcję
Jest zasada, by z trollami nie pisać, ale nie mogę się oprzeć: Ty to na poważnie piszesz? 30 zł za akcje spółki wyłudzającej odszkodowania a w planie mającej opowiadanie bajek wisielcom? 30 zł za akcje spółki, która ma w kasie wiatr a potrafi tylko drukować kolejne miliony akcji? Pies z kulawą kryką nie interesuje się tą makulaturą a kurs ledwie 1.70 a ty bredzisz o poziomie kapitalizacji Orlenu?
Już wiesz, dlaczego kręcimy z was bekę a GreenX jest synonimem porażki?
Tak trollu napiszę ci to drukowanymi literami 30PLN ZA AKCJĘ. Więc wsadź sobie swoją narrację o hakach do czterech liter. Teraz wyłuskam ci co będzie po kolei. Oddalenie, dofinansowanie Tannenberg przez rząd niemiecki, wejście BHP i realizacja projektu. W między czasie Dębieńsko i na koniec wisienka na torcie Grenlandia. Do oddalenia poczekamy sobie razem potem znikniesz lub się przemianujesz.
Oddalenie równa się dywidendzie bo wiem że oddalenie już zaakceptowałeś i ty i animatorek dobrze wiedzą że będzie na dniach tylko teraz dywidendy ma nie być. To się zdziwisz. Dywidenda jeszcze w tym ROKU.
Nie spinaj się tak, bo ci gumka pęknie trollu. Ale spoko, już wiem przynajmniej co masz w głowie. I co najgorsze, ty w te kocopoły naprawdę wierzysz :) To sukces Bena i Marka. Dzięki tobie podobnym będą żyli w bogactwie.A teraz kwil.
Tu jedyne co będzie, to permanentna emisja akcji, pod lipne info, jak zawsze, które skończy , za kilka lat resplitem, a za parę kolejnych delistingiem tej wydmuszki. Ten australijski hochsztapler niezłą sobie wymyślił maszynkę do robienia pieniędzy, normalne perpetuum mobile.
Oni to wiedza dlatego tak tu pilnują 7 dni w tygodniu,ja osobiście pierwszy pakiet pewnie sprzedam jak będą 2 cyfry choć nie wykluczam,że jak rusza informacje to poczekam na więcej , spokojnie czekam,ilość pseudo doradzaczy wpływa pozytywnie ,mam nadzieję na fajerwerki dekady na gpw
Tu będzie bardzo grubo. Widać, że oddalenie się zbliża bo troll nerwowy się robi. Zagrywki na kursie też na to wskazują. Handel ustał tylko animator się bawi. Zobaczymy ilu zejdzie w tym tygodniu.
Hehe ty widziałeś nagona. Akcjonariusze są zadowoleni ze zbliża się oddalenie. Ty już o tym wiesz trollu. Dlatego w niedzielę tu rzeźbisz za cudzymi akcjami. Lubisz cudze co. Animatorkowi własne akcje nie smakują. Muszą jednak wystarczyć