• Kolejne ofiary hakerów Autor: ~2FA [37.47.222.*]
    Na Reddit pojawił się post ze gościowi włamali sie na konto z włączonym 2FA, niby miał ustawiony telefon ale zmienili na apke
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~Fan [77.222.240.*]
    Można prosić link
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~2FA [37.47.220.*]
    https://www.reddit.com/r/XTB/s/4mGj2kuVTV
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~Nikt [15.220.169.*]
    Spadzie widać wszędzie są. Dodałeś wpis po 5 w niedzielę i siedzisz na forum ładnie odpowiadając. Nikogo nie zastanawia sam fakt, że komuś niby włamali się na konto, a ten zamiast w pierwszej kolejności uderzyć do firmy, to leci na wszelkie fora, tym się pochwalić?

Ja, bardziej obawiam się w twojego linka wchodzić, niż to że mi konto w XTB okradną, zwłaszcza mając 2fa włączone....
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~2FA [37.47.215.*]
    Kolejny fan teorii spiskowych. Sam jestem akcjonariuszem xtb wiec na żadnych spadkach mi nie zależy wręcz przeciwnie. Ale wolałbym zeby firma której mam akcje nie miala wpadek od strony bezpieczeństwa. Dodam ze 2fa powinno być juz w xtb od wieelu lat a nie od roku co jest nieporozumieniem
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~fanBolusia_i_Pita [188.213.242.*]
    Najlepsze, że tego typu wpisy pojawiają się w weekend i to od przedstawiających się, jako "ZATROSKANY AKCJONARIAT".

Spadzie, słaba taka taktyka. Widać, jakie ciśnienie macie. Jakbyś nie wiedział 2fa, jest w XTB już dawno, trzeba było je samemu włączyć, bo nie było obowiązku od KNF.
    Dla przykładu Biuro maklerskie BOŚ, jakoś chwilę wcześniej to uruchomiło i żaden trol nie miał z tym problemu.
    "Nieporozumieniem" to jest spadziowanie "no name". Bo przecież ciebie na forum wcześniej nie było Panie "sam jestem akcjonariuszem".
    Jakie miałeś wcześniejsze nicki?

Bolo, Pit i jego banda nicków. Słabe to...
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~2FA [37.47.215.*]
    Jezu co za imbecyl :) napisałem przecież ze jest od roku a powinno byc od wielu lat. Co z tego ze w weekend? Podalem tylko informacje ze taki post mi sie pojawil na reddicie w feedzie. Tutaj jakikolwiek glos krytyki jest atakowany przez takich polmozgow bo sie boja ze kurs zleci. Moj nick to Elves7715 ale mnie wylogowało i nie chcialo mi sie logować.
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~Julek [15.220.168.*]
    Fajnie, fajnie tylko nigdy tu takiego Elwareza nie było. Po co pluć i obrażać personalnie, skoro Fan Bolusia prawdę napisał? Widać prawda kłuje w oczy. Nie siedź tyle na Reddit, zwłaszcza w niedzielę o 5 rano.

Xdddd
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~2FA [93.157.159.*]
    Kolejny pacan :) co Wam tak nie pasuje godzina i niedziela? Dlaczego szukacie drugiego dna? Ok odsłonie karty, jechalem sobie pociągiem na Helu wyjazd z Helu godzina 5:32 do Chałup i wyświetlił mi się post przeglądając Reddita. Kółko wzajemnej adoracji lol
  • Re: Kolejne ofiary hakerów Autor: ~Kubota_SA [185.69.144.*]
    Kolejne ofiary losu. Skoro ktoś atakuje XTB to inne domy maklerskie też i to nie ma związku z xtb który jest najlepiej zabezpieczonym domem maklerskim w Polsce.
[x]
XTB 0,33% 67,30 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.