Widzę, ze kolega nie wytrzymuje ciśnienia, dobrze że za marzenia nie każą płacić, w najlepszym wariancie, za parę lat może podejdzie pod 2 zł? O ile wcześniej nie upadną. Pozdr
Milutki ja wręcz ci podpowiem, ze w tym roku to już nic nie wyjdzie z tych zapowiedzi, a najwięcej dało mi do myślenia wtopa na Boxing? Termin minął w czerwcu, czyli są bardzo daleko od założeń, realizacja kontraktów leży i kwiczy.....
Tu się nie zgodzę. Oml bez valora nie spadł za bardzo a kapitalizacja była wysoka. Było pewne że przy gamescome pokażą coś z cybka a okazało się że gra nazywa się inaczej i jest czymś świeżym. Gra dopiero startuje jeśli chodzi o swoją historię. Wraz z nadejściem nowych materiałów kurs tylko w górę. Grubszy kapitał wszedł i raczej bym nie liczył nawet na okolice 2 zl
Do końca roku pewno pyknie 4, jak coś jeszcze dołożą, a perełka tylko down i down i nawet bankrutujące droży z Farmy pokazały klasę, choć to tylko na papierze w zalążku? Tu tylko było covidowe wybicie i spółka jednego sezonu. Czas zawijać żagle z GPW, po co to męczyć.
Chłopaki...
To kupcie za wszystko ten cały Oml i spokojnie czekajcie na pewny zysk. Według mnie Qubic przed konsolową wersją Everdream Village będzie chodził po 5 zeta.