• Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~Invest [37.190.243.*]
    Mam jeszcze akcje ale jak patrzę na ich ruchy to traktują akcjonariuszy jak dzieci. Nie wiem czy tego nie upłynnię patrząc na nowego/starego prezesa. Żenujące posunięcia pod siebie które w efekcie powodują że tracą ostanie fundamenty zaufania oraz sygnały stabilnej i dającej przewidzieć się przyszłości firmy-dlatego kurs jest tam gdzie jest. Myślałem o nich troszkę inaczej ale nie po ostatnich posunięciach oraz wciąż brakujących informacji co dalej. Bawią sie nami jak chcą a teraz jak będą chcieli kupić taniej to wypuszczą nową emisję bo przecież kto im zabroni mają przecież nowego:starego prezesa.
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~Invest [37.190.243.*]
    Myślę że idąc tą drogą to jeśli nawet będą mogli podpisać jakąś umowę o produkcji dronów to i tak im nie uwierzy po takich numerach co robią
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~Ali [78.30.103.*]
    Jaka produkcja dronów? Gdzie i za co? Są firmy które mają technologię produkcji dronów i to robią a nie jakaś giełdowa wydmucha klabater
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~pixel [77.65.103.*]
    Ale to już niedługo nie będzie Klabaret, tylko zgodnie z Uchwałą z ostatniego NWZE Defence.Hub spółka akcyjna.”;
    I ona jak rozumiem wejdzie na NC w miejsce Klabareta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~świstak [31.183.143.*]
    Jak dla mnie to zwała i emisja nowych akcji
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~Maciucha [5.173.182.*]
    Podpiszą umowę o drony ale z Biedronką takie drony na baterie paluszki
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~ZbyszektoZbigniew [146.70.232.*]
    Zgadza się że wydmucha...ale też jest to idealna społeczka do wejścia tylnymi drzwiami dla zdrowego biznesu ....czas pokaże co tu bedzie
    Wolałbym aby podążali wybraną ścieżką rozwoju a nie aby rynek spekulował i pompował się sztucznie zmyślonymi oczekiwaniami. Jeśli właściciele spółki poważnie myślą o przyszłości powinni mieć plan długoletni tak się dzieje w poważnych firmach. Każda firma która jest poważna ma roczny, trzy i pięcioletni plan rozwoju. Jeśli ma się plan to są punkty i trzeba je realizować. Tutaj dodatkowo mają pieniądze od akcjonariuszy którzy im zaufali więc liczę na informację co dalej zamierzają zrobić czy dalej idą w obranym kierunku, jaki jest cel rozwoju spółki, plan dotyczący rozwoju Defence hub. Zobaczymy co przyniesie przyszły tydzień i czy akcjonariusze zaczną opuszczać ten statek czy też będzie jakieś pozytywne info od spółki. Myślę że od tego będzie zależało czy można jeszcze ufać spółce
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: pawsta [5.184.246.*]
    Ludzie wszędzie gdzie Ragnar na chwilę obecną to wydmuchy.. Może coś, coś.. Euco pokaże chodź też w to wątpię.. Patrząc na inwestycje z Panem N i ich działalność idzie zarobić ale dużo wtopić jestem tym drugim więc biorę to mocno pod uwagę bo to czysta mafija w białych rękawiczkach z widłowym na danej spółce.. Pozdrawiam czysto myślących i samych sukcesów w inwestowaniu
  • Re: Cała ta spółka to jakaś wydmuszka Autor: ~tomi [185.244.214.*]
    jeśli chcesz zaufane spółki to polecam WIG20, SWIG.....choc tam tez bywa rożnie. Jesli na NC chcesz miec stabilność to sie pomyliłeś...tutaj jest niska płynność, czasami buja kursem w góre i dół, to rynek czysto spekulacyjny gdzie jak się dobrze wpakujesz to zarobisz...jak nie to duzo stracisz. wysoka stopa zwrotu przy małym ryzyku to nie tutaj.
    Masz rację
[x]
KLABATER 7,46% 1,44 2025-09-10 17:04:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.