Mam jeszcze akcje ale jak patrzę na ich ruchy to traktują akcjonariuszy jak dzieci. Nie wiem czy tego nie upłynnię patrząc na nowego/starego prezesa. Żenujące posunięcia pod siebie które w efekcie powodują że tracą ostanie fundamenty zaufania oraz sygnały stabilnej i dającej przewidzieć się przyszłości firmy-dlatego kurs jest tam gdzie jest. Myślałem o nich troszkę inaczej ale nie po ostatnich posunięciach oraz wciąż brakujących informacji co dalej. Bawią sie nami jak chcą a teraz jak będą chcieli kupić taniej to wypuszczą nową emisję bo przecież kto im zabroni mają przecież nowego:starego prezesa.
Ale to już niedługo nie będzie Klabaret, tylko zgodnie z Uchwałą z ostatniego NWZE Defence.Hub spółka akcyjna.”; I ona jak rozumiem wejdzie na NC w miejsce Klabareta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Wolałbym aby podążali wybraną ścieżką rozwoju a nie aby rynek spekulował i pompował się sztucznie zmyślonymi oczekiwaniami. Jeśli właściciele spółki poważnie myślą o przyszłości powinni mieć plan długoletni tak się dzieje w poważnych firmach. Każda firma która jest poważna ma roczny, trzy i pięcioletni plan rozwoju. Jeśli ma się plan to są punkty i trzeba je realizować. Tutaj dodatkowo mają pieniądze od akcjonariuszy którzy im zaufali więc liczę na informację co dalej zamierzają zrobić czy dalej idą w obranym kierunku, jaki jest cel rozwoju spółki, plan dotyczący rozwoju Defence hub. Zobaczymy co przyniesie przyszły tydzień i czy akcjonariusze zaczną opuszczać ten statek czy też będzie jakieś pozytywne info od spółki. Myślę że od tego będzie zależało czy można jeszcze ufać spółce
Ludzie wszędzie gdzie Ragnar na chwilę obecną to wydmuchy.. Może coś, coś.. Euco pokaże chodź też w to wątpię.. Patrząc na inwestycje z Panem N i ich działalność idzie zarobić ale dużo wtopić jestem tym drugim więc biorę to mocno pod uwagę bo to czysta mafija w białych rękawiczkach z widłowym na danej spółce.. Pozdrawiam czysto myślących i samych sukcesów w inwestowaniu
jeśli chcesz zaufane spółki to polecam WIG20, SWIG.....choc tam tez bywa rożnie. Jesli na NC chcesz miec stabilność to sie pomyliłeś...tutaj jest niska płynność, czasami buja kursem w góre i dół, to rynek czysto spekulacyjny gdzie jak się dobrze wpakujesz to zarobisz...jak nie to duzo stracisz. wysoka stopa zwrotu przy małym ryzyku to nie tutaj.