• W końcu… Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    …udało się upchnąć trochę papiera i zredukować pozycję z zyskiem… tej podbitki już nie przegapię i wrócę znowu ale tym razem po 0.9…
  • Re: W końcu… Autor: ~Jakub [193.163.202.*]
    Cześć, nie wiem czy tym razem nie wystartowało na dobre… zobaczymy w pon, ale widzę, że ktoś miał parcie na kupowanie
  • Re: W końcu… Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    przeżyłem już 3 lub 4 podbitki… za każdym razem ktoś miał parcie na kupowanie… jak miał parcie to mógł brać po 0.8-0.9 teraz już kupuje leszczyna od tych co brali po 0.8-1.0… ale tym razem kupują też ode mnie… bez oficjalnego info mogą kupować jedynie insiderzy a oni by brali właśnie po 0.8-0.9 bo i tak wiedzą co tam zrobili… a to co jest teraz to kto niby kupuje? Ano frajernia co im się marzy 5 PLN tak jak mi kiedyś…
    Haha - ja chętnie poczekam do 5 zł :)
  • Re: W końcu… Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    Ja też, ale miałem tu 80% kapitału i redukuję do max 40%…
  • Re: W końcu… Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    Co to jest 5 zł przy tak małej ilości akcji?
    Jak spółka potrafiła zrobić w ciągu 1 dnia 50%. I wyjść z ok 1 na 1,5.
    Wzrosty czasami trwają kilka tygodni, miesięcy lub nawet lata.
    Szef jasno napisał w komunikacie. Daliśmy zlecenie do wykonania trilera - czyli gra jest. Proste.
    Chyba, że zmyślał albo spekulanci wyczuli małą płynność i postanowili się tutaj pobawić.
    Tak tylko przypominam, że trailer to nie gra
  • Re: W końcu… Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    Tak te argumenty sa logiczne le podobnie jak Vukovar przeżyłem tu kilka podbitek i tez dopóki nie zobaczę tych 5zl to nie uwierzę:) Choć ja narazie trzymam bo mnie przyszly tydzien ciekawi
[x]
BLACKROSE 50,98% 1,54 2025-09-05 17:03:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.