Tu będziemy mieć detonację na wysokość o wiele wyższą niż doczołgał się Bumech. BMC startował latem z kapitalizacji ~130kk zł i doszedł teraz do ~390kk zł MUNAR teraz kapitalizacja ~6,5kk zł. Problem w tym, że nie wiem czy u nas rakieta ma już krótki lont, czy jeszcze długi. Zfixsów schodzimy myślę 28 września jakby co.
uau - czy będe zatem bogaty? czy cpar ponownie rozwikła tajemnice wzwodów i upadku (oby mnie juz nie było na spółce) i COŚ z niczego zamieni bezwartościowy papier w ilości 100 sztuk w sztaby złota? ojej znowu będe szczesliwy ...
skoro na pgm sie udało to i tu kto wie...w zapasie jest jeszcze longterm ;)
dzisiaj udało sie na lubawce i gns-ie więc militarka póki ruskie knują będzie rosła - może czas na suplementy?
Dnia 2025-09-10 o godz. 19:47 ~Zeus napisał(a): > skoro na pgm sie udało to i tu kto wie...w zapasie jest jeszcze longterm ;) > > dzisiaj udało sie na lubawce i gns-ie więc militarka póki ruskie knują będzie rosła - może czas na suplementy?
PGM gram, Longterm obserwuję ale nie rozumiem i nie gram, Lubawa zapomniałem że istnieje. Anglosasy będą knuć jeszcze długo. Suplementy 7FIT? Sto lat nie zaglądałem i nie wiem co tam teraz. Popatrz na Vakomtek i Klabater.