Najniższa cena w 2020 16.80 około. Ostatni raz amrest kosztował mniej niż 14 zł w 2015 roku... Widzicie jakieś czynniki fundamentalne, które uzasadniają tak niski kurs?
Przecież tyle razy mówiłem ze short gra na Amrest bo niskie obroty i łatwo mu kurs zrzucić ale teraz juz rośnie zainteresowanie spółką przy takiej cenie i po wynikach napewno będzie dziś sie działo ja coś dobrałem bo tzw long
Ok ja rozumiem, że to może być jakaś „operacja” grubych ryb. Ale średnio mi się chce wierzyć że tylko taka operacja spowodowała zjazd kursu z 32 zł na 13
popyes stanowi coraz mocniejszą konkurencje dla kfc, w pizzy słabo już od jakiegoś czasu, burger king musi walzyć z modą na kraftowe burgery, jest dużo więcej konkurencji na rynku niż było kiedyś
Człowieku... o czym ty piszesz. Spadło z 30 na 14. Teraz odbiło o 1 zł, a ty tu jakieś ekscytacje uprawiasz jakbyś był 100% na plusie co najmniej. Wiemy, że brałeś sporo ponad 15, więc więcej pokory Duchu, boś nawet spod lodu nie wypłynął.
Już widać że niektórzy sie denerwują bo oddali poniżej 14 tak samo pisali tak samo na Allegro16.-22 na pepco 14-17 na pkn 50 na bankach na polimexie 2.5 i jeszcze kilku spółkach a ja zbierałem nisko na longa tamtych spółek już nie mam a oni teraz po wzrostach rzędu 50 /100 procent i więcej kupują i później znów będzie płacz komu to sprzedadzą bo będzie ze kupowałem standard jak zawsze ja mam swoją strategię pisać możecie co chcecie