Nastąpi odcięcie i kurs otworzy się koło 3.0 tam poczeka aby zeszli z wielką ulgą ci co kupowali w tych okolicach, a następnie spokojnie ruszy w górę pod dobre informacje ze spółki Tak będzie i po to jest to męczenie
Ale coraz bardziej widać rozpacz w tym działaniu Nic to już nie daje, nikt z nimi nie gra a jeszcze podbierają im akcje których i tak jest jak na lekarstwo, Nawet 8 milionów nowych akcji nic nie zmieniło, a tak liczyli i grali pod to od tygodni co teraz Olsen wymyśli ?
Urwali kurze złote jaja, dla tych co nie wiedzą samozaorali się i z głodu teraz wymrą, a było grać z ulica dać im czasem zarobić to nie, woleli ich wystraszyć, zabetonować kurs, to teraz mają kopią się sami ze sobą, a ja mam z nich bekę
A ten sam troll siedzi od roku i rzeźbi pod kilkoma nickami i żebra o sprzedaż akcji tak niechcianej spółki. Poczekamy razem do oddalenia z małą różnicą. Ty poczekasz na kolanach z pianą na papie skamląc o akcje upocony po pachy.
Beka z ciebie jest a nie nerwy. Wczoraj się tłumaczyłeś jak dzieciak który się zmoczył Farmazoniarzu a potem usunąłeś moje wpisy. Leć do moderatorka na skargę. Chyba że masz uprawnienia do usuwania.