W samym zakładzie załoga traktuje to jako próbę podbicia akcji przez prezesa. Zaplecza do montażu i produkcji brak, a przede wszystkim ludzi, ale kto wie.... z akcjami każdy niech robi co uważa.
Dnia 2025-09-05 o godz. 10:13 ~lol napisał(a): > a kto konkretnie, jakieś imię i nazwisko?;D
tia - już Wam piszę po nazwiskach :) jakbyście życia nie znali :) napisałem co się mówi na halach i tyle - kto nie wierzy to jego spawa - kto wierzy będzie ostroźny. Ja kupiłem po 4zł sprzedałem po 27zł i na dziś w to nie wchodzę. Cześć.
taaa... Nagraj tych pracownikow, niech oswiadczom na pismie ze to ich wypowiedz (z podpisem ich) i wklej PDF tutej. A nie tam... "mowiom podobno" :))) Hehehehe, dzieciaku
Naiwnych na bankruta nie brakuje jakoś muszę ubrać więc bajeczki pseudo infa bo modne tak się wału kreci plus InsiderTrading nawet sowich naganiczy mają co spamują 24 h na dobę pod te bajki
Dnia 2025-09-05 o godz. 10:30 ~Er napisał(a): > Naiwnych na bankruta nie brakuje jakoś muszę ubrać więc bajeczki pseudo infa bo modne tak się wału kreci plus InsiderTrading nawet sowich naganiczy mają co spamują 24 h na dobę pod te bajki
straszna ciemnota, Ty pewnie nie spamujesz, martwisz się o naszą kasę? Ciotki z was straszne.