Kim jest makler? Pracownik zyjacy na prowizji a nie trader. Tak wiec, sluchajac sie maklerow to tak jak sluchac sie sprzedwacow kolder.
Najlepsi beda traderami:)
A wiec, wracajac do tematu, lecimy na 50. PDK
Zastanawia mnie, skad bierzecie te kwoty za akcje… przeciez jezeli przebije 44-45 to bedzie sporo wyzej niz 50? 50 to jakas wartosx z czapy, patrzec na wykres leszcze bo sie tylko osmieszacie
Też mi się wydaje że niektórzy już wróżą z kuli…
Oczywiście czekam na takie ceny bo jakby nie patrzeć to są to nasze pieniądze ale do takich wartości to potrzebne są wyniki i spekulacje!
Niki ty chyba czegoś niezdowego się najadłeś,żeby kogoś w taki sposób pouczać.....:):):) Przypominam, że kiedy kurs na koniec 2022 i na początku 2023r szorował w przedziale 10-13 jak mantre pisałeś o 6zł .....:)
Wiem dlaczego tak piszesz i nie będę psuł ci tym razem zabawy ale ochłoń ....:)
Wszystko co pisal niki sie sprawdzilo. Jak lecialo na ryj to jako nieliczny pisalem ze bedzie lecialo i tak do 15. Nie bylo tak leszcze??? Cala reszta piala z zachwytu jak papier lecial jak kamien w wode. Przy 16 pisalem ze dobry moment na wejscie i co? Znowu bingo:)) uczyc sie leszcze od nikiego !!
Bzdury piszesz. Wstydu nie masz. Cały czas się kłóciłeś z piracik33 ze bedzie 6zl. A później publicznie go poniżałeś jak sprzedał mieszkanie za 300tyś i zainwestował w medi.Pamietasz czy też już nie?
Tylko ze on ma teraz 3 takie mieszkania a ty nawet wstydu żeby się przyznać że naganiales na 6zł przy 12. Eh
Zamykamy temat naszych sporów z Nikim. Od tygodnia wiemy dla kogo chłopak pracowuje wiec nie mam mu tego za złe. Ważne ,że cierpliwi zostali już wynagrodzeni ,a to dopiero początek pięknej drogi...:) Dziękuje i życzę wytrwałości.