Oio, ememems oraz Tak - narzekają że to jeden wielki syf a i tak tutaj siedzą ..... jakie to smutne muszą mieć życie żeby obserwować spółkę którą uważają za syf ... która ich nie interesuje... Panowie ... nie lepiej meliski sobie zrobić ...
Tu szkoda Waszego czasu, ta spółką ma bardzo solidne podstawy, jest nisko wyceniona ponieważ miała trudne lata ale to już za nią dlatego te jest dobra okazja i każdy o tym wie kto potrafi czytać i zna wynik 2+2
A to że czasem pobuja kursem to jest tak oczywiste ja dzień i noc. Ważne są obroty i kierunek oraz jakie pakiety chodzą. Tu nikt nie ubiera tylko zbiera .... ale Wy o tym wiecie ponieważ właśnie jesteście od tego żeby .... sztucznie siać zamęt i zbijać cenę ;)
To że syf nie znaczy że nie mam tu pakietu. Nudne to ty masz życie że ci się chce takie bzdury pisać na trzy akapity:) Weź no idz po małpke do sklepu i zacznij dzisiaj wcześniej stary_wygo :D. Patrząc na kurs to tylko jakiś kompletnie zdeformowany odklejeniec może mówić że tu buja i nie ma manipulacji kursem..Mega słabo pasuje do ciebie ta ksywka bo ani wiedzy ani umiejętności :)elo
Więcej meliski musisz naparzyć :))) ekspercie ;) a ja na setkę dobrego trunku, dziś wieczorem jak najbardziej sobie pozwolę. W końcu piąteczek mamy i bardzo dobry tydzień za sobą.