Nie widzę przeszkód by 5.09 kurs zamknięcia był w okolicy 5 zł.
Od dłuższego czasu widać akumulację na papierze. Nie wiele potrzeba by ostro podciągnąć kurs. Ja w tym roku zakładam, że zobaczymy kolejny szczyt powyżej 7,3 zł
Będzie dzisiaj jakieś solidniejsze wybicie?
Oto jest pytanie?
Mam jakieś przeczucie, że odpuszczą (Ci od tego automatu 1800 akcji) i dzisiaj zaliczymy test poziomu 5 zł.
Będzie ciekawe sesja, czy może nudna jak flaki z olejem
Jak o technice to może dorzucę coś do koszyczka:) Dzisiejszy ruch poparty większym wolumenem - to dobry znak, poziom 4,7 udało się przeskoczyć gładko zobaczymy jak pójdzie obrona. Myślę że na 7.3 przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać a kolejny znaczący opór to 5,4-5,5 To tylko moje przemyślenia proszę nie traktować jako porady lub tym bardziej zachęty do podejmowania decyzji. Pozdrawiam i cierpliwości życzę.
@Iggy, myślę że tym razem opór na 5,2 - 5,4 zł pęknie bez problemu.
Osobiście to myślę, że jest szansa na przebicie poziomu 10 zł w tym roku.
Najpierw jednak trzeba przełamać opór na 5,4 zł. Następnie przejść tegoroczne maximum na 7,3 zł, by w ostateczności wyznaczyć nowe tegoroczne maximum.
Do obserwacji :)
W piątek możemy zobaczyć test poziomu 5.2 - 5.4 zł.
Czekamy na konkretne wybicie poparte obrotami.
Poziom 5,4 zł nie powinien stanowić problemu, a wtedy droga do konkretnych wzrostów otwarta!
Ci co ten papier akumulowali dobrze wiedzą jak łatwo będzie można wyciągnąć kurs