• Monnari i skup Autor: ~beti [176.221.122.*]
    do kiedy skup akcji do grudnia 2025 to już niedługo......................
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Akcjonariusz [31.61.230.*]
    Do 16.06.2028

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MONNARI-TRADE-S-A-Szczegolowe-Warunki-Programu-Skupu-Akcji-Wlasnych-8580543.html
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Cezar [83.29.33.*]
    Wygląda na to że Stany są jeszcze przed euforia zakupów . Ważna sesja po dzisiejszych danych podwójne szczyty lub euforia skłaniam się że to drugie . Taka hossa musi się zakończyć spektakularnie czyli euforią 6700 na sp 500 lub nawet wyżej .zobaczymy
  • Re: Monnari i skup Autor: ~oburzony [91.238.55.*]
    Zeby to jeszcze mialo jakis wplyw na naszą perełke i naszego super prezeska :)))))
  • Re: Monnari i skup Autor: ~matti [188.33.26.*]
    3,XX
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Cezar [103.107.196.*]
    Dalej nie nasza wojna jak niektórzy zatruwają rodakom umysły . Mam nadzieję że Polacy się w końcu obudzą ale elity mamy jakie mamy i będzie trudno . Fabryka amunicji altyreryjskiej już od dawna powinna pracować pełną parą ale dalej jej nie mamy więc co tu powiedzieć sabotaż czy głupota .
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Cezar [45.248.78.*]
    Lpp coraz wyżej a nasza perełka śpi może po wynikach coś się zmieni oby . Z drugiej strony po wynikach to już będzie raczej po szczytach na indeksach do FED lub do nowej serii ale Monnari zwykle kupują na spadkach zobaczymy .
  • Re: Monnari i skup Autor: ~matti [188.33.40.*]
    Gdzie Rzym, gdzie Krym.
    Wykres Moni zaczyna być śmieciowy.
    Uratować może nas tylko koniec wojny. Prędko to nie nastąpi więc zdechniemy tu w biedzie.
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Andi [91.94.10.*]
    Im dłużej obecny marazm będzie trwał tym gorzej, bo inni znużeni sytuacją inwestorzy będą wychodzić z tej spółki. Przy tak niskich obrotach wyjście z pozycji kilkudziesięciu tysięcy akcji będzie trwało długo i nawet skup akcji nie przyśpieszy wybicia z obecnych nizin.
    Jedyna szansa to dobre wyniki na skutek m.in. sfinalizowanych przejęć.
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Cezar [103.107.196.*]
    Zgoda dobre wyniki finansowe jedynie mogą poprawić wycenę akcji , ale mam pewną obawę że przejściowo mogą zrobić celową stratę wiadomo w jakim celu a sprzyja geopolityka bliskie szczyty w stanach do zrealizowania scenariusza negatywnego ale jak będzie zobaczymy oby nie . Jeśli po ataku dronów Mon nie zakupi polskiego systemu antydronowego który z powodzeniem działa na Ukrainie to będzie oznaczało że Polskę oddajemy walkowerem . Posłuchajcie co mówil dzisiaj prezes APS w radio Wnet bo warto .
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Olo [93.159.139.*]
    To jest papier kolekcjonerski.
    Nawet jak by wykręcili dobry wynik to od razu zasypią popyt tacy Januszem jak ja. Czekam aby resztówkę oddać i zapomnieć …
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Andi [91.94.9.*]
    Efektem dzisiejszej sesji jest zbliżenie się do ważnej linii wsparcia.Obroty całkiem przyzwoite, widać podaż atakuje. Trochę dobrałem ale sytuacja niepewna i może zaraz być kurs niżej.
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Olo [31.0.63.*]
    Serio Ty tą padlinę kupujesz ?
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Andi [91.94.9.*]
    Dla Ciebie padlina, dla mnie inwestycja długoterminowa.
  • Re: Monnari i skup Autor: ~Cezar [37.47.125.*]
    Niepokojąco nisko zeszło jest to dla mnie zaskoczeniem . Czyżby planują celową stratę pod przejęcie 5 10 15 podejrzane to jest . Dla prezesa to na rękę zdołować kupi taniej a wszystko się układa ładnie szczyt notowań w stanach będzie w tym tygodniu i spadki spore . A kto wie czy jeszcze ruscy czegoś nie zrobią 17 września uwielbiają daty . I FED również tego dnia mamy
[x]
MONNARI -0,39% 5,06 2025-11-06 13:37:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać