Kapitalizacja na dziś 112,9 mln, Wskaźnik C/Z9,99 ,przy kursie 8zl. Jak zarobią okolo 23mln, kurs idzie na 16 lub wyżej przy zmianie C/Z. Szacuje, że 14mln zysku wykręcą z samych platform transportowych dla wojsk NATO a gdzie reszta...O czym rozmowa:)
Dokładnie. Najlepiej po prostu zbierać jak jest okazja, ( a takich na Zrembie zawsze jest dużo), i cierpliwie poczekać , next 2-3mc dużo się zmieni na kapitalizacji.
Człowieku skończ siać głupi ferment na forum . Każda sprzedana akcja przez fundację musi być zakomunikowana i tyle ile razy to można powtarzać brrrr. A jeśli chodzi o Miecznika to zremb raczej udziału w tym nie bierze i nie będzie brał udziału . Poniekąd wyjaśniali dlaczego. Mają tysiące innych robót . Za chwilę szacunki i wyniki za półrocze i kto obejmie 3mln kwita za 15 mln i na tym należy się skupic
Pan/pani ~Zremb, to taki scamholding, tylko troche bardziej natretny. Niech pisze głupoty, co mądrzejsi i tak dokupiła na lokalnych dołkach. Proponuję spojrzeć przynajmniej raz w tygodniu na wykres 3 letni. Pozatym wiecie że z debi...mi nie wygramy, oni to ćwiczą całe życie.
wytlumacz laskawie o co chodzi , sporo lat na gpw przebywam, zremba znam od podszewki ale serio nie wiem o co kaman,.
wiec ja to wytlumazce po swojemu jak to widze ,nie twierdze ze mam calkowita racje ale : papiery poszly w fundacje darowizna etc nie po to aby teraz sprzedawac raczej na pewno a po to aby zabezpieczyc sie na przyszlosc unikajac podatku garnek ostatnio zrobil to samo znalezli kruczek i korzystaja ,kazdy na ich miejscu zrobilby to samo papiery ktore poszly przekraczaj 5% wiec musza informowac jesli sie myle prosze o sprostowanie
Za 2 tygodnie wyniki. Zremb w sprawozdaniu podaje akcjonariuszy z udziałem wyższym niż 5%, więc skończy się bajanie i bzdurne pisanie o "waleniu w rynek przez córeczkę" pakietów akcji. Będą musieli wymyślić coś innego. Zapewne równie głupiego.