• zyga_1 moderator skasował twoje kłamstwa więc odpowiadam ci też tutaj Autor: akcjoinm [37.248.182.*]
    Na skasowanym twoim wątki odpisałem dokładnie to samo bo za ten twój bełkot powinieneś odpowiadać nawet karnie. Nie było ani jednego zdania prawdy w tym co napisałeś

Po pierwsze na nic nikogo nie namawiam i pokaż mi wpis w którym komuś karzę akcję kupować akcji spółki? Sam akcje mam i wyrażam swoją subiektywną a wg mnie obiektywną opinię POPARTĄ FAKTAMI I DOWODAMI jak chociażby zdjęcia, raporty, niezależne artykuły

po drugie zarząd i rada nadzorcza nie pobiera żadnego wynagrodzenia więc bezczelnie kłamiesz

zysków nie było bo nie było budynku, budynek już jest i przychody i zyski ze sprzedaży i operacyjne już są więc albo jesteś tępualboślepy bo już po wynikach za II kwartał widać ponad 1,5 mln przychody i zyski operacyjne. na poziomie zysku netto jest niewielkie w porównaniu do poprzednich okresów strata ale przy spółkach na NewConnect to 99% spółek marzyło by o takich wynikach a przede wszystkim a takim biurowcu z którego się wyśmiewasz

nie ma pracowników ? to widać, ze nie czytasz raportów bo w każdym raporcie kwartalnym na końcu jest podane zatrudnienie nie mówiąc już o pozycji w raporcie pt. wynagrodzenia i spółka działa w branży gdzie są specjalistyczne umiejętności a nie tak jak ty do zamiatania ulic.

w budynku na ul. Zamojskiego nie ma ani jednej osoby i widać, że nie masz zielonego pojęcia. wystarczy pojechać na tą ul. Gdańską i przejść parę kroków na ul. Zamojskiego by zobaczyć, że budynek jest zamknięty i wystawiony na sprzedaż przez Softblue. Ale lepiej napisać jak ty kłamstwa. Zresztą mam zdjęcie z podanym numerem telefonu do prezesa spółki dlatego zdecydowałem, że nie będą tego zdjęcia tutaj wklejał. I to jest kolejny dowód, że JA dysponuje i przytaczam FAKTY i PRAWDĘ a ty i tobie podobni trolle sam bełkot, bez wiedzy.

Jeszcze mógłbym dużo napisać ale nie zamierzam się dzielić posiadanymi informacjami bo jak kiedyś takie informacje udzieliłem na forum 4Mass to kurs z 0,2 zł poszedł na 4,2 zł a i tak NIKT mi za to nie podziękował a i tak wszyscy pluli.
    Więc..cóż...takie to forum bankiera :) Anonimowe szczekaczki myślą, że wszystko mogą...NIE MACIE NA NIC WPŁYWU. Ja sam tu mogę wam kurs bujnąć i będziecie gonić powyżej 35-40 groszy a ja jestem maluczki :)

jak brałem MBF ostatnio po 2,4 zł też pluli a dziś powyżej 6 zł, Yeti tak samo, kupiony po 1 zł

pozdro misiaki.

• zyga_1 moderator skasował twoje kłamstwa więc odpowiadam ci też tutaj Autor: akcjoinm [37.248.182.*]
    Oczywiście wracając do biurowca to on sam jest warty 4 x więcej niz obecny kurs akcji!

po drugie pracownicy SBE oraz INM pracują już przy ulicy Gdańska 106 i Gdańska 108 to jest ok 300 m od poprzedniej siedziby firm.
    niestety nie wiem czy budynek został sprzedany czy wynajęty bo nie sprawdzałem, budynek na ul. Zamoyskiego jest to majątek Softblue.

A jak zyga_1 chcesz sprawdzić czym zajmuje sie firma to zapraszam do Bydgoszczy bo na forum chyba nie znajdziesz takich informacji bo 99% waszych wpisów to belkot.

[x]
INVENTION 5,11% 0,16 2025-09-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.