kwestię udzielonej pożyczki ? Plusy i minusy tej transakcji ? A może ktoś ze spółki się wypowie na temat długoterminowych planów działania ? Powoli układa się to wszystko w całość ale wciąż pojawia się mnóstwo pytań .
ty jako weteran o takie rzeczy pytasz.... sam wiesz jak to się kończy, mimo to 26 mamy raport i ciekawią mnie te inwestycje w giełde Trumpa. Są rodzynki np. SUPER MICRO COMPUTER INC kupowane na szczytach hossy ale poczekajmy
To jest trochę inna podbitka niż te wcześniejsze. Po ostatnich informacjach mam nadzieję na coś dobrego w najbliższym czasie. Zobaczymy czy mam dobre przeczucie ? Trzeba czekać do raportu - chyba, że wcześniej czegoś się dowiemy ?
ten przemiał akcji od tygodnia wygląda że coś jest na rzeczy dlatego jeszcze potrzymam do raportu a po drugie wykres aż się prosi o wystrzał poparty obrotami.
Na RSI godzinowym mamy sygnał K więc możesz spokojnie z tego ówna wychodzić jak typowy leszcz. Popyt się zbiera, czekamy na obrót i wyjście z tego marazmu
A na sekundowym jest jakiś sygnał? Dopóki tu nie przebije 2,90 i to na obrotach tak co najmniej 200 000 papiera na dzień to nie ma się tu czym interesować.