• Do- Nowy.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Pytasz gdzie jestem?
    Odpowiadam, w karnecie dwa większe pakiety p/w 8,20, co sesja pakieciki pęcznieją..
    Potrzebujesz mojej atencji, żebym cię niańczył?
    Nie mam tu etatu i nie muszę podpisywać listy obecności, swoimi wątkami czy postami, a polemika z Nowy ( już jest dwóch), to kopanie się z koniem, który ma rozchwiany system nerwowy..
    A dlaczego leci?
    Bo ma boleć, przed radością i euforią..
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Nowy [188.33.208.*]
    Możesz wyjaśnić co masz na myśli pisząc że pakieciki pęcznieją?
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Nowy [193.239.125.*]
    Twoja atencja to wogole mnie nie interesuje tak się składa. Walcz sobie tym który się podszywa pod mój nick i jeszcze twierdzi że był tu pierwszy. Pisałem że będzie 1,20 zł i tam zmierza kurs. To już nie jest korekta tylko zwyczajna wyprzedaż akcji. Spekula zostawila spolke i poleciła na centurion i yetiforce. Przemielony cały ff i brak komunikatu tylko to potwiedza. Moncicie razem z truskawka tutaj ludzia w głowach i tyle. Nie fatyguj się z odpisaniem bo znowu się będziesz jarał że niby potrzebuje twojej atencji. Odezwij się z ciekawa teoria jak spadnie poniżej 1,20.
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    15.00 niebawem.. ;)
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Nowy [178.235.232.*]
    No już nawet jest 15 minut po i co sie niby miało wydarzyć ? Bardziej spadac bo to akurat się zgadza.
    Dnia 2025-09-04 o godz. 14:44 ~daszek napisał(a):
    > 15.00 niebawem.. ;)

Długo kazali czekać na publikację dzisiejszego komunikatu.. ;)
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Invest [37.190.243.*]
    Nie wydaje mi się aby było się z czego cieszyć patrząc na ten ruch, chyba że jest coś o czym nie wiem
    Dnia 2025-09-04 o godz. 22:24 ~Invest napisał(a):
    > Nie wydaje mi się aby było się z czego cieszyć patrząc na ten ruch, chyba że jest coś o czym nie wiem

I niech tak pozostanie.
    Pisałem wyżej "Bo ma boleć, przed radością i euforią" ;)
    Przestań chyba nie na takie zmiany wszyscy liczyli, mieszają po to aby leszczy z papieru wytrzepać i zjechać z kursem w dół aby znów puścić info o zmianie strategii albo wejściu kogoś nowego. W ten sposób nie zbudują zaufania a tylko zamieszanie po którym nikt nie będzie chciał już tego dotykać. Wiarygodność buduje się latami a stracić można w jednej chwili. Zobaczymy co się wydarzy natomiast pewnie będzie znów cisza przez kolejny miesiąc bo przecie nowy/stary prezes wrócił. Aby wejść w zbrojeniówkę trzeba być wiarygodny a coś po dzisiejszej informacji ta wiarygodność jest mocno nadszarpnięta
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Mike [94.254.161.*]
    Pisałem przy 1.7 że to lipa, niektórzy się śmiali, Daszek był w euforii ludzie potracili po 20%, powodzenia dalej
    Dnia 2025-09-04 o godz. 22:50 ~Mike napisał(a):
    > Pisałem przy 1.7 że to lipa, niektórzy się śmiali, Daszek był w euforii ludzie potracili po 20%, powodzenia dalej

I dalej jestem.. ;)
    Dziwna zależność, moja euforia a straty ludzi. Ależ jestem sprawczy..;)
    Generalnie patrząc na to to trochę cyrk na kółkach. Spadło ponad 30% i co jutro na zielono ponieważ prezes się zmienił:)))
    Dnia 2025-09-04 o godz. 22:57 ~Invest napisał(a):
    > Generalnie patrząc na to to trochę cyrk na kółkach. Spadło ponad 30% i co jutro na zielono ponieważ prezes się zmienił:)))

Gdybyś czytał uważnie komunikaty, dostrzegłbyś, że zakładane cele zawarte w komunikacie. Aktualizacja w zakresie stanu przeglądu opcji strategicznych, nieco odbiegała, od wizji odowłanego dziś prezesa.
    Ale pełna zgoda, że działania spółki są mało profesjonalne i nie budują zaufania na tym etapie rozwoju.
    Osobiście jestem za pierwszymi " przymiarkami" nowej strategii i liczę, że doprowadzone zostaną do szczęśliwego finału..
    Może kogoś dokoptują do zarządu? ;)
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Ani39 [104.28.114.*]
    A pamiętasz jak zachwalałeś zarząd?
    Dnia 2025-09-04 o godz. 23:14 ~Ani39 napisał(a):
    > A pamiętasz jak zachwalałeś zarząd?

A pamiętam, że zachwalałem wybór Ciarcińskiego, a nie zarząd.
    Ale potem nakreślił swoją wizję rozwoju, która trochę odbiegała od aktualizacji, a na stole były ciekawe oferty, mam nadzieję, że wrócą do korzeni..
    Bardzo mnie nie dziwi jego rezygnacja. Przyglądałem się z ciekawością jego poczynaniom, była trochę nierealne jak na nasze warunki.
    Mój post poniżej dawał nadzieję, że będzie to mocne wejście w zbrojeniówkę.

Zobacz wątki dotyczące Klabater SAZobacz profil Klabater SA
    Autor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-08-21 16:51
    Opublikowano przy kursie:  1,57 zł , zmiana od tamtej pory: -7,01%
    Re: Nowy prezes.. ;)
    Dnia 2025-08-21 o godz. 16:49 ~daszek napisał(a):
    > Dzieję się.. ;)

Skręcamy mocno w zbrojeniówkę z nowym prezesem.. ;)
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~Ani39 [104.28.114.*]
    A ja czytałam temat który rozpocząłeś.

Tytuł: Mamy dojrzałych i świadomych członków RN- piękny ruch...~daszek 2025-08-29 22:45 IP 171.22.91.*
    Mam nadzieję, że zainteresowani podzielą się tą informacją w oficjalnych kanałach, mimo, że prawo do tego ich nie obliguje. Co niektórzy z tego grona potwierdzają, że wybór ich do RN nie był przypadkowy, a mnie utwierdzają, że..... ze stoickim spokojem mogę obserwować rysującą się przyszłość.. Panie prezesie, proszę wziąść przykład..
    Dnia 2025-09-04 o godz. 23:51 ~Ani39 napisał(a):
    > A ja czytałam temat który rozpocząłeś.
    > >
    > > Tytuł: Mamy dojrzałych i świadomych członków RN- piękny ruch...~daszek 2025-08-29 22:45 IP 171.22.91.*
    > > Mam nadzieję, że zainteresowani podzielą się tą informacją w oficjalnych kanałach, mimo, że prawo do tego ich nie obliguje. Co niektórzy z tego grona potwierdzają, że wybór ich do RN nie był przypadkowy, a mnie utwierdzają, że..... ze stoickim spokojem mogę obserwować rysującą się przyszłość.. Panie prezesie, proszę wziąść przykład..

i ..... ?
  • Re: Do- Nowy.. Autor: ~desideratum [91.94.92.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDoxSwWc3v1DU&start_radio=1
[x]
DEFENCEH 11,48% 1,36 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.