Przykro mi że ograniczyli ilość matematyki w szkołach, bo kiedyś rozwijała wyobraźnię, a nowy partner ReadGene wykonał ponad 3 miliony wizyt w ciągu 23 lat czyli średnio ok 130 000 rocznie a więc dziennie ok 500 osób tam się przewija, więc niech tylko połowa zrobi genogram a 20 % powtarzalne co roku badania onkopierwiastków a ReadGene niech tylko 20 zł netto na jednym pacjencie zarobi na czysto to ile tego będzie ? I to być może pokażą kolejne raporty. No ale można coś tam policzyć a można stanąć przed lustrem i krzywić gębę jak Walduś Kiepski.
Tylko 50 akcji wyciągnęło kurs z 5.96 na 6.10 zł. Brawo naganiacze. Kupujcie dopóki jest okazja. Na sprzedaży jest jeszcze 905 akcji w cenie 6.10 zł. Nie można tak za jednym razem? Czego się boicie?
Z kim Ty się na rozum zamieniłeś? Rozumiem żeby podpisali coś z Luxmedem. Enelmedem lub innym potentatem z branży medycznej, a nie jakimś pionkiem. 500 osób dziennie to się przewija przez osiedlową Żabkę.
Nie denerwuj się, cały czas sprzedają przez Diagnostykę, wystarczy to sobie sprawdzić na stronie Diagnostyki, a czy inni są to pewnie z czasem raporty pokażą.
Od dawna sprzedają? Ile na tym zarobili do tej pory? Jaki maja zysk na jednym teście? Czytając raporty z ubiegłych wyjaśnij skąd straty od lat? A może ja pomyliłem zysk netto z czymś innym? Masz tysiące akcji na sprzedaży - kupuj, weź kredyt, sprzedaj rower itp. A może jak napisałeś wcześniej to gruby blokuje umiejętnie kurs. Wczoraj obrót 115 zł - brak zmiany kursu. Dzisiaj obrót 14.8 k (lub jak wolisz 14.8 kg) - spadek o 7.59 % czyli do 5.60 zł.