ta forumowa szuja HiperBessa napisał wczoraj że oddał ostatnie 10000szt po 28gr.
Sprawdziłam transakcje do momentu postu i takiej na 10k szt po 28gr nie było.
Noe było też 2 czy 3 transakcji po sobie na takà ilość i po 28gr.
To forumowy trol i KRĘTACZ. Uważajcie na tę m€nd€.
korekta pierwszej fali dobiega końca, obrót spadł więc teraz będzie zabieranie akcji niecierpliwym.
Nie becz gościu i nie kompromituj sie. Były widły na 24 i jak puścili do od razu z 26 poszło do 0.281 cofło i znów było chwilę 0.28 tam był wolumen kilkuset tysięcy akcji.
Odkąd jestem na forum to kojarzę hiperbesse jest tu chyba z dekadę i zamiast kogoś oczernjac to lepiej podziwiać i się uczyć. Jak było po 14 gr to pisał że kupuje . Wtedy tu nikogo nie było
Spekulant ty jesteś takim samym naganiacze jak HiperBessa i skończ to pitolenie.
Ten łgaż HipeBessa przy 13gr naganiał na 5-6 gr więc stul ryja i skończ te farmazony. czytać jeszcze potrafię.
Ty,Kaśka,weż sie ogarnij i wyłącz emocje a jak masz z tym kłopot, to do lekarza specjalisty Spółka od ponad 10 lat jest bardzo pasywna i niezauważana przez rynek. Takie sytuacje są odwracalne i niejednokrotnie zdarzaj się na giełdach. Według mnie cena obecna jest bardzo bezpieczna ( cena nominalna akcji) i poprawiają się wyniki .nie mówiąc już o tym ,ze nawet jedno dobre ESPI i akcje zostaną wyzbierane do 50-80 gr.obecnie jet to około 1,2 mlz zł. Kazdy podejmuje decyzje sam i takie emocjonalne wynurzenia na forum bankiera ,to raczej żałosne .Pozdrawiam
Widzę że się rozbrykały leszcze. Tak, liczyłem i pisałem ale na 8/10 nie na 5 gr . Jak kurs nie chciał schodzić to się bierze co jest , w sumie 50.000 akcji zebranych od 13/15 groni poszło po roku w częściach 0.236/0.242 i 0.28 zysk ok 74% jak na rok czekania jestem usatysfakcjonowany. Wcześniej 70 i 130
Ten spekulacyjny snieciuch jest jednym z lepszych papierów z NC w mojej 18 letniej przygodzie z GPW. Ktoś z was kieruje się inwestycyjnie wpisami z bankiera? Spoko, na początku też taki byłem, rozczarowany.
I nie piszcie o tych których nie ma tzn jak nie mam papieru to rzadko wchodzę na firmum, wystarczy kurs w obserwowanych. Dużych zysków , może kiedyś będzie oo 50 gr :)))