W udostępnionych na bsk i x materiałach wideo widać jakieś pojedyncze dzieciaki grające/ sterujące border collie w pustych przestrzeniach, pies biega, i skacze, zgodnie z dofinansowaniem Quadrima. Kręcone na siłę jak tylko ktoś podszedł do stoiska.Nic poza tym. Gra nie jest gotowa, premiera w 2025 to jakiś żart. "Panie", prezesie, wiem, że tu zaglądasz, jak już jetlag minie powiedz akcjonariuszom prawdę...
Nie przesadzaj, są też fragmenty gdzie jest strzelanka z innymi postaciami, skakanie po jakiś stołach itd...poza tym oceniać potencjał gry na takich materiałach to trochę nieporozumienie. Czekamy na demo, bo ono da nam odpowiedź.
Też jestem za tym, że jeśli gra okaże się z dużym potencjałem to lepiej ją dopracować niż puścić w tym roku, bo pamiętamy z historii jak takie produkcję się kończą.
Kupowałem w zeszłym tygodniu w podobnej cenie Klepsydrę najbardziej perspektywiczną spółkę z tego brodzika . Jak przyjdzie i ochota na spekulacje to odbiorę HURTIMEX znów za 14/15 groni. W gamingu król jest jeden i będzie za dwa lata po klocka