• Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Qaz [46.151.19.*]
    Wytłumaczy ktoś pod co jest to wykupowane? Do ile szacuje się że dojdzie i poleci w dół?
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~pgmsa [37.225.87.*]
    Bo tacy jak ty nie mają akcji
    Do 21zl
    I nigdy nie spadnie
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Pipol [5.184.231.*]
    Haha pewnie inwestory kupią po 4 zł a potem odsprzedadzą po 1.5 zł
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Qaz [46.112.80.*]
    Nie sądzę że choć do połowy dojedzie z tego co piszesz, jutro spadnie myślę ciekawe tylko na ile. Ale nie rozumiem tak dużych skoków z czego to wynika?
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    Może ze względu na nazwę Yeti ? Ja zauważyłem ogólny trend, gdy jest komunikat pod tytułem Przegląd opcji strategicznych, to prędzej czy później są mocne wzrosty. Tutaj rekordowo krótki czas od takiego komunikatu do wzrostów, niecałe pół miesiąca. Zazwyczaj jest to kilka miesięcy, czasami rok
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Ojka [37.31.14.*]
    A dlaczego PGMilitarna poszła o ponad 1000? Skoro jeszcze nic nie wyprodukowali. Bo przecież nie o to tutaj chodzi.
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~jenoFakty [85.202.58.*]
    Dnia 2025-09-04 o godz. 11:57 ~Qaz napisał(a):
    > Nie sądzę że choć do połowy dojedzie z tego co piszesz, jutro spadnie myślę ciekawe tylko na ile. Ale nie rozumiem tak dużych skoków z czego to wynika?

Mała ilość akcji liczona wartościowo. Jak podskoki zaczynjaąsięna obrocie rzędu 100 000 zł to możńa zakładać spore prawdoopobieńśtwo, że nie jest to ostatni dzień. Przy dobrych układach koniec jest przy obrotach znacznie większych. Bardzo rzadko widziałęm podbitki mało znanych firm z obrotami ponad póltora miliona zł dziennie, już milion to wysokie prawdopodobieństwo, że kto chce wyjsć, wychodzi a nowi - już w tym momencie zazwyaczj dawcy kapitału - nie dadzą rady utrzymać.

Oczywiście są wyjątki, inaczej bym już miał dziesiątki milionów na koncie :)-
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~jenoFakty [93.159.35.*]
    Dziś prawie pół miliona obrotu w złotówkach. Jutro może być milion. I niekoniecznie zielono na koniec sesji.
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Qaz [46.112.80.*]
    Jak obstawiacie ile jutro na zamknięciu? No i jaki trend? Bo kilkudziesiecioprocentowe podbitki na tym są dla mnie mocno zaskakujące po takiej suszy...
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: pawsta [5.184.210.*]
    Bo jutro spadnoe tak szybko jak urosło
  • Re: Dlaczego to tak rośnie Autor: ~Spostrzegawczy [93.159.49.*]
    Dobrze się składa.
    Jeżeli są dziś naganiacze na spadki, to znaczy, że będzie jeszcze rosło!!
[x]
YETIFORCE 1,53% 3,98 2025-09-22 16:04:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.