Dla każdego myślącego i liczącego było jasne. Emisja ratunkowa P1 zaspokoi tylko najbardziej pilne długi. Zostanie 650 tys. na pensje dla prezesa i kilku tam zatrudnionych w biurze przy odbieraniu telefonów oraz na rachunki za wynajem biura i opłacenie faktur za czynsz, prąd i telefony. Ujemna wartość księgowa, ujemne kapitały własne. Brak przychodów. Brak widoków na przychody.... 20 mln PLN niespłacalnego długu...
Żaden zarząd w takiej sytuacji nie miałby odwagi wycofania wniosku o upadłość, bo za nie zgłoszenie upadłości w odpowiednim momencie grozi odpowiedzialność karna czyli - więzień.
Jest gościu nie zmordowany , ciekawe ile mu płacą za te wypociny , znowu się potwierdzą że jeleń robi wszystko żeby nas z akcji wytrzepać , jak będzie. Walne to pójdę i mu to powiem prosto w twarz !
Dnia 2025-09-03 o godz. 19:47 ~Prezes napisał(a): > Jest gościu nie zmordowany , ciekawe ile mu płacą za te wypociny , znowu się potwierdzą że jeleń robi wszystko żeby nas z akcji wytrzepać , jak będzie. Walne to pójdę i mu to powiem prosto w twarz !
Gwiazda intelektualna tego forum #2
Jak mucha nad Prezesem OskubanaKura wciąż krąży i bzyczy to samo. Zamiast o mnie napisz coś o spółce jeśli potrafisz.
P.S. Jeleń zrobił wszystko, aby was z akcji nie wytrzepać, ale aby was tymi akcjami natrzepać. Natrzepałeś się akcjami serii P1, więc się ciesz!
Nie jesteś wart że u o tobie pisać , takich jak ty przez lata na GPW widziałem setki , kolego z iknies szybciej niż się pojawiłeś , co mam pisać o spółce jak każdy widzi jaka jest , ale tu nie chodzi jaka jest spółka...
A tymczasem za chwilkę 5 z przodu? Prezesie miało rosnąć i co? Podpowiem. Nowe akcje to nie powód do wzrostów. Info o pozytywnych wynikach badań już tak. Ale tych ni ma:)
Dnia 2025-09-04 o godz. 09:16 ~Tomzi napisał(a): > A tymczasem za chwilkę 5 z przodu? Prezesie miało rosnąć i co? Podpowiem. Nowe akcje to nie powód do wzrostów. Info o pozytywnych wynikach badań już tak. Ale tych ni ma:)
Ja się dałem nabrać na ten promittens i sławny przelew.Ostro popłynąłem,ale tutaj poszedł wałek na żywca. No chyba że naprawdę wskoczy to info o wycofanie wniosku o upadłość,ale wtedy ryzykują swoimi majątkami i własną skórą. Póki co piłka w grze. Powodzenia!
Cieszę się że sprzedałem po 7, trochę ze stratą i miesiąc mieliłem i nic z tego nie wyszło. Bubel i tyle, teraz wszystko przekierowałem na bumech, tam akcja dopiero zaczyna nabierać tępa.
Dnia 2025-09-04 o godz. 23:08 ~Prezes napisał(a): Autor: ~Prezes [95.108.11.*] 2025-09-04 23:08 Opublikowano przy kursie: 5,85 zł , zmiana od tamtej pory: -7,86 > Dobrałem tak jak wczoraj pisałem