• Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Invest [37.190.243.*]
    Chyba że pójdzie jakieś info.
  • Re: Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Nowy [178.235.232.*]
    To dlaczego wczoraj tak ładnie rosło ? Ale faktycznie raczej będzie spadać do tych 1,20 zł bo nawet cała banda naganiaczy już zniknęła więc spekula już zostawiła narazie tą spółke. Pamiętam że jak jak jakaś spółka zmieniała nazwe na medtech to w pierwszym dniu notowań pod nową nazwą był spory obrot i wzrost kursu. Może teraz trzeba czekać aż będą notowania pod nową nazwą tylko narazie niewiadomo kiedy to będzie. Bo po przemieleniu się całego FF przez dwa tygodnie i nie pojawieniu się żadnego espi o zakupach można być pewnym że spekula kręciła kursem a niejaki daszek naganiał że akcje zbiera jakiś 3 duży akcjonariusz. A jego pomagier truskawka wieszczył 10 zł do końca tego tygodnia. Współczuję tym co kupowali po 2 zl bo długo nie odzyskaja kapitału. Ja jak narazie też jestem na minusie.

• Re: Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Robek [5.173.22.*]
    Kolego głowa do góry.Kolega invest pisał że zbierają,a skoro zbierają,to po wystrzał.Choć teraz widzę że stracił rezon.
  • Re: Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Sru [109.40.49.*]
    Przecież to nie ten sam invest
  • Re: Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Invest [37.190.243.*]
    Jak się inny Invest pojawi to dam znać a na ten moment jak potrafisz to sprawdź ID. Napisałem co myślę jeśli chodzi o jutrzejszy dzień natomiast co do przyszłości to jestem spokojny i czekam na rozwój sytuacji i kolejne informacje
  • Re: Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Robek [5.173.22.*]
    Widzisz kolego,Ty jesteś spokojny,a kto sprzedaje czy też akumuluje jak twierdzisz.?
  • Re: Jutro będzie jeszcze niżej Autor: ~Invest [37.248.160.*]
    Spokojnie przyjdzie czas będą informacje to wybije szybko do wyższych poziomów jak były
[x]
DEFENCEH -2,00% 0,73 2026-04-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.