Tak jak pisałem zabiorą wam wszystkie akcje i dalej będzie zbieranie akcji przez dużych graczy z korektami w locie oczywiście .Korekty musza też być było 8 zł jest 20 zł za jakiś czas będzie 40 i wyżej ............
Krzyki będą coraz większe a wiecie dlaczego ? A no dlatego że ulica została bez papiera i pozostał jej tylko krzyk i zakładanie nowych nicków .Było 8 zł krzyczeli o 2 zł jest 20 zł krzyczą o 7 zł będzie 50 zł będą krzyczeć o 20 zł itd .A kurs będzie coraz wyżej bo rozpoczął się bardzo mocny trend wzrostowy podparty bardzo mocnymi fundamentami .A to nie wszystko bo szykuje się kolejny projekt ....Nie rozumie tych ludzi którzy nie potrafią i nie pojmuje takich podstaw jak analiza techniczna i zmiana trendu oraz mega fundamenty jakie tutaj powstają .Zamiast kupić teraz na dołku i sprzedać za kilka miesięcy po kursie trzy cyfrowym to krzyczą i piszczą .Wszysyko robią odwrotnie bo nic się nie uczą i tylko krzyk na forum .Zamiast kupić teraz póki kurs jest na dnie i dnie zakopać na kilka miesięcy i sprzedać powyżej 100 zł jak będzie .No ale cóż niech krzyczą jak tak wola niech krzyczą 24h na dobę tutaj bo ktoś musi to robić i to dobry znak dla kursu i Spółki .
Krzyk coraz większy to lubię ......wiecie co to oznacza .....i ile nowych nikkow .....jak widać wielu chce kupić niżej bo czekało na 2 zł i pozostał krzyk ..........A ja wam powiem nie kupicie już i będziecie krzyczeli dalej jeszcze mocniej że ubierają ,koniec węgla ,likwidacja ,upadłość ,pum-dum,sztuczna podbitka itd.itp.co tam jeszcze sobie wymyślicie ....
Jak widzicie państwo krzyki coraz większe nowe niki .......to są efekty tego że akcje zabrano ulicy i zabiorą wszystkim bo oni wiedzą co tutaj będzie niebawem .Kolejne projekty przed nami zbrojeniówka to nie koniec projektów ......założone 7 spółek w Afryce to nie przypadek tylko kolejny projekt jaki będzie realizowany ......A jaki dowiecie się zapewnie niebawem .
Dokładnie tak jest ulica jest bez akcji a teraz się boi i liczy na spadek 8 zł żeby wejść .Tylko ze teraz nikt nie sprzeda taniej już bo ten co zebrał wie co robił i co będzie .Zawsze mówię jeżeli ulica krzyczy piszczy to dobry znak dla kursu .Tutaj mamy dopięto początek zmiany trendu więc długi okres czasu przed nami i wzrostów które będą poparte kolejnymi infami .A krzyki będą jeszcze większe i to jest zrozumiałe bo tak reaguje właśnie ulica której zabrano akcje i będa zbierać dalej z korektami w locie co jest oczywiste.Papier musi się czyścić z przypadkowych graczy i tak będą teraz wyglądać tutaj sesje .Bumech pójdzie na nowe szczyty to tylko kwestia czasu i kolejnych inf.....AT tylko potwierdza to co tutaj będzie .
No i kolejne głupoty ulicy która pisze o mega emisji akcji ! Nawet nie wiedzą że to była emisja dawna stara która była dla motywacji i nie wiele sztuk która już była zatwierdzona 22 roku ! I co się dziwić ze potem ulica krzyczy jak takiej podstawowej wiedzy niema ! No ale cóż ulica sprzedała po 8 zł i teraz krzyczy aby tylko krzyczeć i pisać głupoty .....ale to dobrze wróży....
Pięknie dzisiaj wysiupali z akcji ludzi no i krzyk piękny na forum :) gruby pięknie zebrał akcji no i ulica wściekła na maxa bo liczyła na korektę a tutaj zonk akcje zebrali pięknie i zamknięcie na szczycie :) jutro będzie już znacznie wyżej :)
Piekny krzyk ulicy :))) cos pięknego jak widać zabrali kolejnym akcje tak jak pisałeś Frog :) a koniec sesji to juz mistrzostwo zabrali pakiety wszystkim no i krzyk piekny na forum ulicy bez akcji :))) ładnie zabrali akcji kolejnym widac że to zbiera mocna ręka a skoro zbiera takie pakiety teraz to wiadomo że będzie mega wysoko i ten ktoś wie co będzie i jakie infa :) czekam na info o przekroczeniu progów :)
Tak jak pisałem wcześniej że będzie krzyk ulicy i coraz większy .....zabiorą wszystkim akcje i to będą robić dalej bo oni wiedzą co tutaj będzie .Akcje zbiera duży gracz pewnie będzie komunikat ......A ulica no cóż niech krzyczy dalej bo cóż może teraz zrobić skoro jej zabrali akcje .
Pisałem zabiorą w wszystkim akcje ........dzisiaj zabrali kolejnym..........i zabiorą następnym .........na koniec sesji zebrali wszystkie duże pakiety..........A ulica krzyczy coraz mocniej Bo zabrali kolejnym akcje .......A pisałem że zabiorą wam wszystkim...........
Krzyki ulicy coraz większe jak widać zabrali kolejne akcje i zabiorą wszystkim ......do kolejnych informacji .A krzyki nic nie dadzą zrozumcie ten co kupuje wie co robi i wie co będzie .......
Widząc krzyki ulicy o kurs można być bardzo spokojny......gruby zbiera gruby będzie trzymał ....Bo co odda ulicy niżej proste nie po to brak aby oddać niżej .
Niech krzyczy ulica tylko to jej pozostało ......pisałem że zabiorą im wszystko to pisali o rsi ,balonach,ubieraniach,a gruby zbiera dalej bo wie że kurs nadal jest bardzo nisko do tego co tutaj będzie przy kolejnych informacjach .Wyzbierają wszystko .........A ulica niech krzyczy ....
No i piękny krzyk ulicy .......coraz głośniejszy jak wam pisałem zabiorą wam wszystkim akcje .....i będa zbierać dalej resztki pod przyszłe infa kontrakty itd......korekty w locie każdej sesji i zbieranko dalsze......
Tak jak pisałem zabiorą wszystkim akcje w locie .......krzyki ulicy bez akcji będą jeszcze większe a ten co zbiera będzie zbierał dalej .....bo wie co będzie .....
Piękny krzyk ulicy która została bez akcji to tylko potwierdza o dalszych wzrostach że tutaj będą .Widząc forum jak jak krzyczy ulica i wypisuje głupoty tylko świadczy o tym że gruby zabrał wszystkim akcje i teraz jeden wielki krzyk pozostał .A to oznacza że dalsze wzrosty na Bumechu są pewne co też wczorajszą sesja pokazała że po wzroście kursu prawie 500 % kurs spadł zaledwie 5% !! To już już mówi samo za siebie że gruby pięknie zebrał akcje teraz tylko patrzeć jak ujawni się ktoś z pakietem powyżej 5 % jakiś fundusz a może nawet samo O TT .
Tak jak pisałem zabiorą akcje ulicy i będzie wielki krzyk i pisanie głupot i to widzimy teraz ! Będą krzyczeć jeszcze mocniej .......akcje z rynku będą duzi gracze zbierać dalej bo są one nadal bardzo tanie o czym przekonacie się sami za jakiś czas .......Bumech jest teraz numerem 1 i będzie przez najbliższe 2 lata.Tylko patrzeć jak zaczną wchodzić fundusze inwestycyjne i duzi inwestorzy ......A krzyki ulicy będą jeszcze większe ......
No i zapamiętajcie że jak ulica krzyczy i nagania na spadki pisząc bzdury i kłamstwa to bardzo dobrze wróży dla kursu bo to oznacza że została wyleszczony z akcji i teraz wielki krzyk jej widząc jak kurs urusł .Więc o kurs proszę się nie martwić bo będą dalsze wzrosty .........i krzyki tylko będą to potegowac bo ten co zbiera doskonale widzi to i wiadomo że nie odda teraz akcje niżej ulicy aby mogła sobie kupić taniej .Niestety taniej to już było.......A teraz będzie coraz drożej zgodnie z AT i bardzo mocnym trendem wzrostowym .......