Mój ty Nowy dziubasku nic z twojego trolowania nie ma. Kreatywny to ty próbujesz być w produkowaniu tego hejtu na spółkę. Powiem Ci dziubasku że jesteś nic nie znaczącym pyłkiem w tej grze.
Czy tu kiedyś się cokolwiek zmieni. Od pięciu lat kurs zachowuje się fatalnie. Jest też przewidywalny jak coś wzrośnie zaraz automatycznie z nawiązką spadnie . Już blisko pięciu lat hossy na GPW a tu ciągłe spadki i marazm. Inwestycja reasumując fatalna. Brak zaufania do Spółki , niebezpieczna sytuacja systematycznego spadku przychodów robi swoje. Prawdopodobnie ponad 90 % inwestorów jest tu na starcie. Sytuacja jest taka że kurs raczej niema już tu z czego spadać . Niema też silnych przesłanek do wzrostu. Będzie więc przynajmniej do końca roku poruszał się w przedziale 72 zł - 87 zł.
Kupcie sobie Bumech lub Simfabric, mega perspektywiczne i grane spólki to coś w końcu zarobicie a nie trupa jednej gry o notorycznie spadających przychodach r/r !
No zleci zleci . Spokojnie. Oni naganiają tak od lat. Każdy widzi - obroty sa żadne , zainteresowanie spółka żadne, już nie naganiają na kwoty tylko z nagonow na 2025 już piszą o 26 i 27 roku. Ludzie tutaj są ciężko ubrani na grube kwoty. Kiedy nie znajdą już pomysłu na naganianie będę pisać o fajnej inwestycji na emeryturę. To są szaleńcy nie dać się ubrać na tą spółke.
Zbysiu, nikt nie kupuje?
Oj dziubasku słabe to twoje trolowwanie.
Zakupy tutaj są bardzo duże i sprytnie prowadzone.
Ty może sobie dokupisz na boku bez wiedzy swoich przełożonych dopiero na poziomie trzystu złotych jak będzie dystrybucja.
Mówisz, ze naganiania trwa od trzech lat... naprawdę myślisz, że jakiekolwiek naganianie na forum bankiera ma sens? Wierzysz, że tych kilkanaście osób na tym forum, jest w stanie w jakikolwiek sposób wpłynąć na kurs? Przeciez to brednie. Nie wiem, co było trzy lata temu, ja zacząłem kupowac TSGames rok temu, mam średnia 80 zł i jestem zadowolony. Przytuliłem solidna dywidendę, zysk netto spółki w 2024 roku powinien przekroczyć 100 mln zł, a nowa gra TH wydaje się być bardzo dobrym projektem, który szybko zacznie przynosić zauważalne zyski. WoH też dobrze sobie radzi, choć oczekiwania może były większe. Niewiadomą jest wynik zmiany strategii marketingowej, ja wierzę że będzie poprawa. Do tego dochodzi ostatni rok earn-backu Rortosa, co bardzo poprawi wynik netto w 2026 roku. Więc dobra dywidenda, w okolicy 15 zł na akcję wydaje się niezagrozona przez kolejne kilka lat. Oczywiście, że sa zagrożenia i dopóki nie zostanie odwrócony negatywny trend w przychodach nie ma mowy o wiekszych wzrostach, ale przy cenie zakupu akcji 80 zł, dywidenda w wysokości 15 zł za akcje całkowicie mnie satysfakcjonuje. A jeśli przychody zaczną rosnąć... to te bajkowe do tej pory 200 zł za akcje moga się zmaterializowć. Ale to dla mnie będzie bonus. Póki co, kurs może iść bokiem jak przez ostatnie lata, a dywidenda zapewnia mi satysfakcjonującą stopę zwrotu.