-spółka za chwilę pokaże najlepsze półrocze w historii.
No przecież to nie logiczne. Ile będzie przychodu? 12 baniek, 15 baniek?
Spółka na przełomie roku wyda JDM na konsole, koszty to tylko portowanie. Resztę już ponieśli + koszty utrzymania i rozwoju przez ten okres. A konsole na pewno się sprzedadzą, co pójdzie rykoszetem na PC.
Dlaczego nie rośnie to nie wiem. Szał zakupowy zacznie się 26 września.
Też nie wiem czemu jeszcze nie wystartowało. Ogolnie to spadlo prawie jak F51 po premierze czernobylite 2 gdzie sprzedaż była tragiczna 10k sztuk. Tutaj moze i sprzedaż troche rozczarowała aleogólnie jest ok i perspektywy dobre. Kurs jest na poziomie czasow gdzie wydawali gry ktore wygladały jak z lat 90 i były beznadziejne. To jest banan przyjdzie spekuła po dobrych wynikach to spompują to grubo b9beda do tego podstawy
jest jeden problem z twoimi rekordowymi zyskami. A właściwie 2 problemy. 1. rekordowe to może i będą ale nie świadczy to o tym, że są tak wysokie tylko o tym, że dotychczasowe były nikczemnie żałosne. 2. Będą niestety jednorazowym strzałem bo wiadomo już, że ten projekt nie jest w stanie na dłużej "uciągnąć". A na horyzoncie brak nowych fundamentów. Logiczna konkluzja jest taka, że podstaw do wzrostów brak i to w terminie nieokreślonym. Miłego kiszenia przez następne lata.
Problemu nie ma niech na każdą z konsol sprzeda się w cenie detalicznej tyle samo co na pc choć wiadomo że na konsole idzie więcej to już jest kupa hajsu. Zrobią jakieś promo wyprzedaż Black Friday i sprzedaż ruszy. Do tego idzie okres jesień zima co sprzyja grą wideo. Plus będzie i to duży tylko trzeba poczekać do końca roku co najmniej
Koleżka po prostu utopił na text i próbuje się dowartościować. Lokalni eksperci polecają jeszcze CCC, najlepiej po 200+ Czekamy na kolejne rekomendacje zarobionych (: