Co byście nie pisali to bardzo słaba spółka dno i dziadostwo bez perspektyw na wzrosty, strata czasu gdzie indziej duże wzrosty , a tu trend spadkowy no i ten wasz jack guru udziałowiec jaki to on wielki znawca , naganiacz hahah wtopa na całego
Jakie trzeba mieć przerośnięte EGO, żeby dodawać do nicka końcówkę MISTRZ, tak wiemy panie jack, że jest pan miszczem.
P.S. Po takiej rekomendacji każda normalna spółka rośnie co najmniej o 10% i utrzymuje wzrost przez min. godzinę, a tutaj po 20 min cofka. Nie ma co się obrażać na komentarz, no chyba, że jest się dużym, rozpieszczonym dzieckiem.
JA tutaj robię swoje i wczoraj mogłem sprzedać z zyskiem kilkunastu % w 1 dzień !!! ale nie sprzedałem ani 1 akcji. Te 120 000 szt. to przewalanie z worka DOworka- tyle w temacie. Rok podatkowy zbliża się powoli więc prosta sprawa.
Tu są nie źle jaja już parę ladnch lat.O jacku i jego marzeniach już nie chce mi się pisać,ale nie źle są te dwie rekomendacje od East Value Research po lewo o jeden cent raz w górę raz w dół.Oni sobie robią jaja z tego forum.Można się pobawić.
Wszystko gra i w każdej chwili mogę sprzedać to co kupiłem do 2,40. Wszystko idzie w dobrym kierunku - po mojej myśli. Na dołku brać ile wlezie a póżniej wiadomo .... Dawno Ciebie nie było -chyba sobie już odpuściłeś ukochanego Badziewiaka nr.1. Ja od 2007 i nadal jakoś nie mogę się rozstać z WXF. KRAKÓW da zarobić . Pozdrawiam.