• Bardzo słaba spółka Autor: punkier [178.214.26.*]
    Co byście nie pisali to bardzo słaba spółka dno i dziadostwo bez perspektyw na wzrosty, strata czasu gdzie indziej duże wzrosty , a tu trend spadkowy no i ten wasz jack guru udziałowiec jaki to on wielki znawca , naganiacz hahah wtopa na całego
  • TY MASZ W GŁOWIE... Autor: ~jackMISTRZ [93.159.24.*]
    SŁABO i nie masz pojęcia oczym piszesz ! chłopcze.
  • Re: TY MASZ W GŁOWIE... Autor: ~green [15.220.65.*]
    Jakie trzeba mieć przerośnięte EGO, żeby dodawać do nicka końcówkę MISTRZ, tak wiemy panie jack, że jest pan miszczem.

P.S.
    Po takiej rekomendacji każda normalna spółka rośnie co najmniej o 10% i utrzymuje wzrost przez min. godzinę, a tutaj po 20 min cofka. Nie ma co się obrażać na komentarz, no chyba, że jest się dużym, rozpieszczonym dzieckiem.
  • Re: Bardzo dobra firma. Autor: ~Magda [31.0.89.*]
    Jack trzymaj tak dalej. Dobrze mi napisałeś i teraz już wiem kto tu jest dobry kombinator.
  • miszcz to dla jajek napisałem ... Autor: ~jack [93.159.24.*]
    JA tutaj robię swoje i wczoraj mogłem sprzedać z zyskiem kilkunastu % w 1 dzień !!! ale nie sprzedałem ani 1 akcji. Te 120 000 szt. to przewalanie z worka DOworka- tyle w temacie. Rok podatkowy zbliża się powoli więc prosta sprawa.
  • Re: miszcz to dla jajek napisałem ... Autor: ~DolceVita [94.134.106.*]
    Tu są nie źle jaja już parę ladnch lat.O jacku i jego marzeniach już nie chce mi się pisać,ale nie źle są te dwie rekomendacje od East Value Research po lewo o jeden cent raz w górę raz w dół.Oni sobie robią jaja z tego forum.Można się pobawić.
  • do Dolce Vita - witam. Autor: ~jack [93.159.24.*]
    Wszystko gra i w każdej chwili mogę sprzedać to co kupiłem do 2,40. Wszystko idzie w dobrym kierunku - po mojej myśli. Na dołku brać ile wlezie a póżniej wiadomo .... Dawno Ciebie nie było -chyba sobie już odpuściłeś ukochanego Badziewiaka nr.1. Ja od 2007 i nadal jakoś nie mogę się rozstać z WXF. KRAKÓW da zarobić . Pozdrawiam.
[x]
WARIMPEX 0,37% 2,68 2025-09-15 16:49:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.