Fajnie że wpadłeś ze swoim kolegą. Czuję się dowartościowany. Widać, że was wątek poruszył. Cieszy mnie to, że tak po prostu z dobroci serca ostrzegacie przed XTB. Ale wiesz co? Pamiętam jak pięć lat temu też tak ostrzegałeś. Dzisiaj dalej piszesz posty a ja odebrałem ponad 18 zł dywidendy i akcje mam po cenie ujemnej. Wiesz dlaczego? Bo nie ma lepszego znaku niż ty i twoi koledzy płaczący na tym forum. Niedługo się znowu przekonasz. Trzym się :)
Kogo to obchodzi. Odgrzewasz kotleta. Fajnie ze masz po cenie ujemnej. Urzekło mnie to. Teraz jest teraz i prawda jest taka ze akcje tej spółki są mało interesujące. Kazdy wie , ze jedna regulacja zamyka biznes. Obecnie są po prostu słabe. A będą jeszcze słabsze. Po wynikach.
Chociażby CCC. Sprzedaje realna wartość, poprawiają wyniki, maja ogromne plany rozbudowy a co najważniejsze nie są do zgaszenia 1 regulacja. Podobnie z pepco. Pomyśl sobie, Donald wprowadza dodatkowy podatek od gier hazardowych a szczególnie cfd. Fajnie bedzie nie?
Pepco i CCC są takie super? I dlatego całymi godzinami prze siadujesz na XTB cały czas? A na Pepco i CCC pod jakim jesteś nickiem to poczytamy tam twoje eksperckie analizy. Trzeba było nie grać na CFD. Chociaż nie ukrywam cieszą mnie odebrane twoje straty w mojej dywidendzie.
Jedna regulacja wprowadzająca wyższe cła i CCC pozamiatane - czego mieliśmy już przykład, ale to tylko Tobie trzeba tłumaczyć. Każda branża ma swoje strachy
Pitu, widać na przykład tobie zależy, bo nie ma tu nikogo więcej, kto nawet święta, weekendy spędza na forum 24 godziny na dobę i tak od czasów twojego XTB nie przejdzie 22,70.