Z wpisów mirosława, gamonia,killera i johnego wynika że niedługo ogłoszony będzie jakiś finał ? Możliwe że pryncypały dogadały się by zakończyć ten cyrk lub nie maja możliwości dalszego ukrywania w garażach $ bo jest tego za dużo ? Piszcie mdlejemy z ciekawości !
Dnia 2025-09-02 o godz. 15:29 ~Wielemborek napisał(a): > Finał otrzymujesz 1,94 zł za akcję na konto maklerskie i kończymy ten teatrzyk. > > > > Cześć czołem kluski z rosołem.
///////// 160 zł to jest minimalna cena za za 18 letnie przedstawienie teatralne
500 to od kilku lat była moja cena, odkąd weszło 500+ to takie modne się stało.
Potem 500 zmieniło się w 800, ale mnie już tak zmiękczyli, że to 5 albo 8 bez zer nawet wezmę:))) Taki żarcik...mam nadzieję.
Dnia 2025-09-16 o godz. 19:43 ~Rumcajs napisał(a): > Johnny to potwierdzasz że jednak finał i dacie min.160 + odsetki ?
-------------------- Rumcajs, trzymam kciuki za każdą złotówkę. Ale trzeba pamiętać, że zwykłe ogłoszenie upadłości to dla Małeckiego nie to samo, co ogłoszenie upadłości przez sąd tylko dlatego, że podczas procedury wycofał się kupiec. Małecki byłby oczyszczony. Życzę sobie i nam wszystkim jednak szczęśliwego scenariusza :-).